2024. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

I. NATO Beszállítói Társasági Tenisztorna: Dr. Suri Csilla mindent vitt!

Hosz  |  2011. 01. 31., 14:38

Ilyen még nem volt!!! Az idén 10 esztendős Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület - január 29-én - megrendezte hagyományt teremtő társasági tenisztornáját. Ismeretes, hogy a honvédség tömegsportja önmagát fenntartani csak támogatók segítségével tudja. Ezért az elmúlt hétvégére szervezett 1. NATO társasági fedett pályás teniszverseny lebonyolítása is csak a támogatók - közöttük is kiemelten a Honvédszakszervezet - közreműködésével volt végrehajtható. A rendkívül izgalmas versenyt a Dr. Suri Csilla o. ezredes (ÁEK, Honvéd Kórház) - Nagyiványi Tamás páros nyerte, így a Hosz elnöke által átadott, legeredményesebb női versenyzőnek járó különdíjat is a főorvos asszony vehette át. Nem túlzás azt mondani, hogy Dr. Suri Csilla mindent vitt...

A körmérkőzéses rendszerben, egy csoportban maximum 4 pár részvételével majd fő- és vigaszágon kieséses formában lebonyolított sporteseményen a NATO beszállítói címmel rendelkező cégek, vállalkozások vezetői, tulajdonosai, a Magyar Honvédség, a Honvédelmi Minisztérium, illetve a HM háttérintézmények vezetői, valamint a szervező egyesület támogatói vettek részt.

A rendezvényen – a társasági jelleg miatt – a tenisz mellett a bemutatkozásra, a kötetlen beszélgetésekre, sőt még egy-egy kártyapartira is lehetőség nyílt.

Képünkön Balázs György, a kiváló helyzsínt biztósító Tabáni Tenisz Center igazgatója igyekszik túljárni ellenfele eszén.

A honvédelmi miniszter fővédnöksége alatt lebonyolított versenyt Máté Imre, a Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület elnöke és Dr. Svéd László ny. o. altábornagy, az ÁEK főigazgató-helyettese nyitotta meg. A mintegy félszáz versenyző nagyon küzdelmes gémeket és játszmákat vívott, egyes labdamenetek már-már a külföldi profik által bemutatott bravúrokat idézték.

A páros teniszverseny végeredménye:

1. Dr. Suri Csilla - Nagyiványi Tamás

2. Király Béla - Pakányi Pál

A fődíj mellett - kétszemélyes wellness hétvége - a legjobb honvédségi és a legjobb női versenyzőnek járó különdíjat is Dr. Suri Csilla vehette át. Szakszervezetünk különdíját Czövek János elnök adta át a kitünő sportolónak, majd mind támogató külön is szólt a megjelentekhez.

A sportolóknak szóló gratuláló szavak mellett elmondta, hogy a Hercules Se mellett a Hosz is idén ünnepli fennállásának jubileumát. Miután vastaps köszöntötte szakszervezetünket, valamennyi résztvevő oklevelet és emléklapot, valamint ajándéktárgyakat vehetett át Beiszer Tibortól, a HM képviselőjétől, valamint a főszervezőtől, Máté Imrétől. 

A támogatók egybehangzó szándéka szerint: folytatás 2012-ben, a II. NATO Beszállítói Társasági Teniszversenyen!

A sporteseményről az Egység márciusi számában és a Hosz Tv idei első, rendkívüli kiadásában is beszámolunk - a szerk.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024 nyarán, több mint 60 év szolgálat után nyugdíjazzák a Svéd Légierő ikonikus típusát, az SK 60 kiképző repülőgépet. A haderőnem méltóképpen búcsúzik a típustól, melynek kapcsán az első információk már napvilágra kerültek.

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.