2024. 07. 14.
Örs, Stella
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

I. NATO Beszállítói Társasági Tenisztorna: Dr. Suri Csilla mindent vitt!

Hosz  |  2011. 01. 31., 14:38

Ilyen még nem volt!!! Az idén 10 esztendős Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület - január 29-én - megrendezte hagyományt teremtő társasági tenisztornáját. Ismeretes, hogy a honvédség tömegsportja önmagát fenntartani csak támogatók segítségével tudja. Ezért az elmúlt hétvégére szervezett 1. NATO társasági fedett pályás teniszverseny lebonyolítása is csak a támogatók - közöttük is kiemelten a Honvédszakszervezet - közreműködésével volt végrehajtható. A rendkívül izgalmas versenyt a Dr. Suri Csilla o. ezredes (ÁEK, Honvéd Kórház) - Nagyiványi Tamás páros nyerte, így a Hosz elnöke által átadott, legeredményesebb női versenyzőnek járó különdíjat is a főorvos asszony vehette át. Nem túlzás azt mondani, hogy Dr. Suri Csilla mindent vitt...

A körmérkőzéses rendszerben, egy csoportban maximum 4 pár részvételével majd fő- és vigaszágon kieséses formában lebonyolított sporteseményen a NATO beszállítói címmel rendelkező cégek, vállalkozások vezetői, tulajdonosai, a Magyar Honvédség, a Honvédelmi Minisztérium, illetve a HM háttérintézmények vezetői, valamint a szervező egyesület támogatói vettek részt.

A rendezvényen – a társasági jelleg miatt – a tenisz mellett a bemutatkozásra, a kötetlen beszélgetésekre, sőt még egy-egy kártyapartira is lehetőség nyílt.

Képünkön Balázs György, a kiváló helyzsínt biztósító Tabáni Tenisz Center igazgatója igyekszik túljárni ellenfele eszén.

A honvédelmi miniszter fővédnöksége alatt lebonyolított versenyt Máté Imre, a Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület elnöke és Dr. Svéd László ny. o. altábornagy, az ÁEK főigazgató-helyettese nyitotta meg. A mintegy félszáz versenyző nagyon küzdelmes gémeket és játszmákat vívott, egyes labdamenetek már-már a külföldi profik által bemutatott bravúrokat idézték.

A páros teniszverseny végeredménye:

1. Dr. Suri Csilla - Nagyiványi Tamás

2. Király Béla - Pakányi Pál

A fődíj mellett - kétszemélyes wellness hétvége - a legjobb honvédségi és a legjobb női versenyzőnek járó különdíjat is Dr. Suri Csilla vehette át. Szakszervezetünk különdíját Czövek János elnök adta át a kitünő sportolónak, majd mind támogató külön is szólt a megjelentekhez.

A sportolóknak szóló gratuláló szavak mellett elmondta, hogy a Hercules Se mellett a Hosz is idén ünnepli fennállásának jubileumát. Miután vastaps köszöntötte szakszervezetünket, valamennyi résztvevő oklevelet és emléklapot, valamint ajándéktárgyakat vehetett át Beiszer Tibortól, a HM képviselőjétől, valamint a főszervezőtől, Máté Imrétől. 

A támogatók egybehangzó szándéka szerint: folytatás 2012-ben, a II. NATO Beszállítói Társasági Teniszversenyen!

A sporteseményről az Egység márciusi számában és a Hosz Tv idei első, rendkívüli kiadásában is beszámolunk - a szerk.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.