2023. 06. 04.
Bulcsú
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

I. NATO Beszállítói Társasági Tenisztorna: Dr. Suri Csilla mindent vitt!

Hosz  |  2011. 01. 31., 14:38

Ilyen még nem volt!!! Az idén 10 esztendős Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület - január 29-én - megrendezte hagyományt teremtő társasági tenisztornáját. Ismeretes, hogy a honvédség tömegsportja önmagát fenntartani csak támogatók segítségével tudja. Ezért az elmúlt hétvégére szervezett 1. NATO társasági fedett pályás teniszverseny lebonyolítása is csak a támogatók - közöttük is kiemelten a Honvédszakszervezet - közreműködésével volt végrehajtható. A rendkívül izgalmas versenyt a Dr. Suri Csilla o. ezredes (ÁEK, Honvéd Kórház) - Nagyiványi Tamás páros nyerte, így a Hosz elnöke által átadott, legeredményesebb női versenyzőnek járó különdíjat is a főorvos asszony vehette át. Nem túlzás azt mondani, hogy Dr. Suri Csilla mindent vitt...

A körmérkőzéses rendszerben, egy csoportban maximum 4 pár részvételével majd fő- és vigaszágon kieséses formában lebonyolított sporteseményen a NATO beszállítói címmel rendelkező cégek, vállalkozások vezetői, tulajdonosai, a Magyar Honvédség, a Honvédelmi Minisztérium, illetve a HM háttérintézmények vezetői, valamint a szervező egyesület támogatói vettek részt.

A rendezvényen – a társasági jelleg miatt – a tenisz mellett a bemutatkozásra, a kötetlen beszélgetésekre, sőt még egy-egy kártyapartira is lehetőség nyílt.

Képünkön Balázs György, a kiváló helyzsínt biztósító Tabáni Tenisz Center igazgatója igyekszik túljárni ellenfele eszén.

A honvédelmi miniszter fővédnöksége alatt lebonyolított versenyt Máté Imre, a Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület elnöke és Dr. Svéd László ny. o. altábornagy, az ÁEK főigazgató-helyettese nyitotta meg. A mintegy félszáz versenyző nagyon küzdelmes gémeket és játszmákat vívott, egyes labdamenetek már-már a külföldi profik által bemutatott bravúrokat idézték.

A páros teniszverseny végeredménye:

1. Dr. Suri Csilla - Nagyiványi Tamás

2. Király Béla - Pakányi Pál

A fődíj mellett - kétszemélyes wellness hétvége - a legjobb honvédségi és a legjobb női versenyzőnek járó különdíjat is Dr. Suri Csilla vehette át. Szakszervezetünk különdíját Czövek János elnök adta át a kitünő sportolónak, majd mind támogató külön is szólt a megjelentekhez.

A sportolóknak szóló gratuláló szavak mellett elmondta, hogy a Hercules Se mellett a Hosz is idén ünnepli fennállásának jubileumát. Miután vastaps köszöntötte szakszervezetünket, valamennyi résztvevő oklevelet és emléklapot, valamint ajándéktárgyakat vehetett át Beiszer Tibortól, a HM képviselőjétől, valamint a főszervezőtől, Máté Imrétől. 

A támogatók egybehangzó szándéka szerint: folytatás 2012-ben, a II. NATO Beszállítói Társasági Teniszversenyen!

A sporteseményről az Egység márciusi számában és a Hosz Tv idei első, rendkívüli kiadásában is beszámolunk - a szerk.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.