2018. 02. 22. csütörtök
Gerzson
: 312 Ft   : 253 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

I. NATO Beszállítói Társasági Tenisztorna: Dr. Suri Csilla mindent vitt!

Hosz  |  2011. 01. 31., 14:38

Ilyen még nem volt!!! Az idén 10 esztendős Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület - január 29-én - megrendezte hagyományt teremtő társasági tenisztornáját. Ismeretes, hogy a honvédség tömegsportja önmagát fenntartani csak támogatók segítségével tudja. Ezért az elmúlt hétvégére szervezett 1. NATO társasági fedett pályás teniszverseny lebonyolítása is csak a támogatók - közöttük is kiemelten a Honvédszakszervezet - közreműködésével volt végrehajtható. A rendkívül izgalmas versenyt a Dr. Suri Csilla o. ezredes (ÁEK, Honvéd Kórház) - Nagyiványi Tamás páros nyerte, így a Hosz elnöke által átadott, legeredményesebb női versenyzőnek járó különdíjat is a főorvos asszony vehette át. Nem túlzás azt mondani, hogy Dr. Suri Csilla mindent vitt...

A körmérkőzéses rendszerben, egy csoportban maximum 4 pár részvételével majd fő- és vigaszágon kieséses formában lebonyolított sporteseményen a NATO beszállítói címmel rendelkező cégek, vállalkozások vezetői, tulajdonosai, a Magyar Honvédség, a Honvédelmi Minisztérium, illetve a HM háttérintézmények vezetői, valamint a szervező egyesület támogatói vettek részt.

A rendezvényen – a társasági jelleg miatt – a tenisz mellett a bemutatkozásra, a kötetlen beszélgetésekre, sőt még egy-egy kártyapartira is lehetőség nyílt.

Képünkön Balázs György, a kiváló helyzsínt biztósító Tabáni Tenisz Center igazgatója igyekszik túljárni ellenfele eszén.

A honvédelmi miniszter fővédnöksége alatt lebonyolított versenyt Máté Imre, a Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület elnöke és Dr. Svéd László ny. o. altábornagy, az ÁEK főigazgató-helyettese nyitotta meg. A mintegy félszáz versenyző nagyon küzdelmes gémeket és játszmákat vívott, egyes labdamenetek már-már a külföldi profik által bemutatott bravúrokat idézték.

A páros teniszverseny végeredménye:

1. Dr. Suri Csilla - Nagyiványi Tamás

2. Király Béla - Pakányi Pál

A fődíj mellett - kétszemélyes wellness hétvége - a legjobb honvédségi és a legjobb női versenyzőnek járó különdíjat is Dr. Suri Csilla vehette át. Szakszervezetünk különdíját Czövek János elnök adta át a kitünő sportolónak, majd mind támogató külön is szólt a megjelentekhez.

A sportolóknak szóló gratuláló szavak mellett elmondta, hogy a Hercules Se mellett a Hosz is idén ünnepli fennállásának jubileumát. Miután vastaps köszöntötte szakszervezetünket, valamennyi résztvevő oklevelet és emléklapot, valamint ajándéktárgyakat vehetett át Beiszer Tibortól, a HM képviselőjétől, valamint a főszervezőtől, Máté Imrétől. 

A támogatók egybehangzó szándéka szerint: folytatás 2012-ben, a II. NATO Beszállítói Társasági Teniszversenyen!

A sporteseményről az Egység márciusi számában és a Hosz Tv idei első, rendkívüli kiadásában is beszámolunk - a szerk.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 02. 09., 09:17
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány rendezvényét február 06-07én tartották a Mátraházán található 4. számú KORK-ban. A rendezvény fókuszába a 2018. évi feladatokat, illetve az 1% adománygyűjtő kampány aktualitásait állították...
2018. 02. 05., 14:10
Az egészségügyi szakdolgozók idén novemberben esedékes 8 százalékos béremelését előrehozták január 1-re - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán, budapesti sajtótájékoztatón, miután újabb sztrájktárgyalási forduló zajlott a kormány és a reprezentatív szakszervezetek között.
2018-02-05 13:47:08
társadalombiztosítás területén, akár az egészségbiztosításban, akár a nyugellátásoknál, akár a megváltozott munkaképességű személyek ellátásainál az ellátások összege több ellátásfajtánál egy általános mérőszámhoz igazodik, nem a jogosult egyéni jövedelméhez. Ilyen általános mérőszám a minimálbér, illetve az öregségi nyugdíj legkisebb összege. Ezen túlmenően bizonyos ellátások ún. fix összegűek, azaz szintén nem az egyéni keresetektől, jövedelemtől függenek, hanem mindenki számára azonosan határozzák meg.
2018-02-05 11:54:52
Egy történelmi pillanat részesei lehetünk, és ez örömmel tölt el minden magyar embert, a Magyar Honvédség katonáit pedig különösen, hiszen a légiszállítási képesség fontos, különösen a mai modern világban - mondta dr. Simicskó István február 2-án, pénteken, Kecskeméten. A honvédelmi miniszter az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison tartott sajtótájékoztatón hivatalosan is bemutatta a Magyar Honvédség két új csapatszállító repülőgépét.
2018-02-01 15:44:54
Egy hadsereg igazi ereje mindig hitében és szellemiségében rejlik, a százhetven éves Magyar Honvédségnek pedig mindig is a rendíthetetlen bátorság és hazaszeretet adta a karakterét – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter január 30-án Budapesten, a kétszáz esztendeje született Görgei Artúr tiszteletére rendezett megemlékezésen, ahol a Honvédszakszervezet részéről Czövek János elnök vett részt...
2018-01-31 11:34:38
Szolnokon a MH. 34 Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj és a MH. 88. Könnyű Vegyes Zászlóalj összeolvadásából megalakuló MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Ezred 2017. szeptember 01-jén Szolnok város napján a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében dandárrá alakult…
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

Orosz hírforrások a napokban számoltak be arról, hogy az Orosz Haditengerészet Szu-30SzM pilótái először gyakorolhatták a légi utántöltést, mutatjuk róla a nyilvánosságra hozott videót.

  Háború Művészete magazin

Kína felfuttatta a korai előrejelző és légtérellenőrző (Airborne Early Warning and Control – AEW&C) repülőgépeinek gyártását. Ahogy azt egy kínai katonai repülés szakértő megállapította, ez az „alap repülőgép érettségének” egyik jele.