2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Közös értékek és érdekek mentén

Hosz  |  2011. 02. 11., 09:10

Február 2-án megbeszélést tartottak a Hosz és a BEOSZ képviselői a két szervezet viszonyáról és jövőbeli együttműködéséről. A Hosz-t a közelmúltban megválasztott új vezetők, Czövek János elnök, Doszpolyné dr. Mészáros Melinda és Lippai Csaba alelnökök, a BEOSZ-t Sipos Géza elnök, Ipacs József ügyvezető elnök és Magócsi Zoltán alelnökök képviselték...

A jó hangulatú megbeszélés során a résztvevők kölcsönösen tájékoztatták egymást a szervezetek előtt álló feladatokról, a közös értékek és érdekek mentén megvalósítható további együttmüködésről, egymás kölcsönös segítésének, támogatásának lehetőségeiről, és megegyeztek abban, hogy vezető testületeik egyetértésével megállapodásba foglalják az együttmüködés elveit és feladatait.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.