2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Közös értékek és érdekek mentén

Hosz  |  2011. 02. 11., 09:10

Február 2-án megbeszélést tartottak a Hosz és a BEOSZ képviselői a két szervezet viszonyáról és jövőbeli együttműködéséről. A Hosz-t a közelmúltban megválasztott új vezetők, Czövek János elnök, Doszpolyné dr. Mészáros Melinda és Lippai Csaba alelnökök, a BEOSZ-t Sipos Géza elnök, Ipacs József ügyvezető elnök és Magócsi Zoltán alelnökök képviselték...

A jó hangulatú megbeszélés során a résztvevők kölcsönösen tájékoztatták egymást a szervezetek előtt álló feladatokról, a közös értékek és érdekek mentén megvalósítható további együttmüködésről, egymás kölcsönös segítésének, támogatásának lehetőségeiről, és megegyeztek abban, hogy vezető testületeik egyetértésével megállapodásba foglalják az együttmüködés elveit és feladatait.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.