2023. 03. 25. szombat
Irén, Írisz
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hódmezővásárhelyi katonák között

Hosz  |  2011. 02. 11., 10:15

Szakszervezetünk elnöke, valamint alelnökei február 7-én Hódmezővásárhelyen tettek látogatást. Czövek János, dr. Mészáros Melinda és Lippai Csaba a hódmezővásárhelyi alapszervezetek tagjai részére megtartott előadások kapcsán kitértek a bértárgyalások helyzetére, a ,,20 év 20 proram\" rendezvénysorozat eseményeire, valamint a jogszabályi változásokra, így - többek között - a szerződéses legénységi állomány maximális szolgálati idejének 20 évre módosulására is...  

A fórum végén kérdéseket tettek fel a megjelentek, majd baráti beszélgetés zajlott le. A hódmezővásárhelyi katonák elsősorban az üdültetéssel kapcsolatban, valamint a béren kívüli juttatások ügyében érdeklődtek.

A február 7-i eseményen alkalmim nyílt a helyi parancsnokkal, Kovács József ezredessel is megbeszélést folytatni. Vezetői tisztségviselőink elsősorban az együttmüködés jövőjéről tárgyaltak az alakulat parancsnokával.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.