2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hódmezővásárhelyi katonák között

Hosz  |  2011. 02. 11., 10:15

Szakszervezetünk elnöke, valamint alelnökei február 7-én Hódmezővásárhelyen tettek látogatást. Czövek János, dr. Mészáros Melinda és Lippai Csaba a hódmezővásárhelyi alapszervezetek tagjai részére megtartott előadások kapcsán kitértek a bértárgyalások helyzetére, a ,,20 év 20 proram\" rendezvénysorozat eseményeire, valamint a jogszabályi változásokra, így - többek között - a szerződéses legénységi állomány maximális szolgálati idejének 20 évre módosulására is...  

A fórum végén kérdéseket tettek fel a megjelentek, majd baráti beszélgetés zajlott le. A hódmezővásárhelyi katonák elsősorban az üdültetéssel kapcsolatban, valamint a béren kívüli juttatások ügyében érdeklődtek.

A február 7-i eseményen alkalmim nyílt a helyi parancsnokkal, Kovács József ezredessel is megbeszélést folytatni. Vezetői tisztségviselőink elsősorban az együttmüködés jövőjéről tárgyaltak az alakulat parancsnokával.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.