2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Folytatódtak a bértárgyalások

Hosz  |  2011. 02. 24., 10:39

Február 24-én folytatódtak a bértárgyalások a reprezentatív szakszervezetek és a munkáltató között. Sajnálatosan a tárgyalások az elmúlt időszakban szüneteltek, melynek oka a Honvédelmi Minisztérium költségvetését is rendkívül súlyos mértékben (26,3 milliárd forint, a teljes költségvetés mintegy 10%-a) érintő zárolás. A költségvetési zárolás nagyban befolyásolja és nehezíti az elmúlt hetekben kialakított kedvező(bb) tárgyalási lehetőségeket. A munkáltatói oldal azonban kinyilatkoztatta, hogy a honvédelmi tárca a személyi juttatásokat a 2010. évi szintnek megfelelően továbbra is biztosítani kívánja, a juttatások ezen körét a költségvetési megvonás nem érintheti. A Hosz képviselői - Czövek János elnök, dr. Mészáros Melinda és Lippai Csaba alelnökök - a kialakult komoly pénzügyi nehézségek ellenére is a tárgyalások folytatását kezdeményezték annak érdekében, hogy a személyi állomány nem pénzbeli juttatásainak köre bővíthető legyen a 2011. évben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.