2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ülést tart az EUROMIL ügyvezető elnöksége

Hosz  |  2011. 03. 04., 11:18

Március 10-ére hívta össze Emmanuel Jacob elnök a Katonaszövetségek Európai Szervezete (EUROMIL) ügyvezető elnökségének ülését a szervezet székhelyére, Brüsszelbe. Az ülés napirendjén a szokásos napirendi pontok mellett 3 kiemelt téma kapott szerepet, amelyek szorosan összefüggenek egymással...  

1./ Az európai katonai érdekvédelmi szervezetek helyzetének áttekintése, tekintettel az utóbbi időszak negatív folyamataira, az egyes államokban a szervezetekre gyakorolt kormányzati szintü nyomásgyakorlására is;2./ Az Európai Szakszervezeti Szövetséggel való tárgyalások helyzete,az Euromil ez évi lehetséges csatlakozásának előkészítése;3./ Döntés az Euromil részvételéről az ESZSZ által 2011. április 09-re Magyarországra szervezett tiltakozó demonstráción.

A testület megvitatja még a tavaly októberben kiadott "NATO tiszthelyettesi stratégia és javasolt tiszthelyettesi irányvonalak" c. dokumentumot is.

Az ülésen történtekről elfogadott határozatokról az ülést követően részleteiben is tájékoztatom a honlap és az Egység olvasóit.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.