2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Vért adtunk

Hosz  |  2011. 04. 02., 08:03

Az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred HOSZ alapszervezetének támogatásával 2011. március 10-én XIII. alkalommal szervezték meg a véradással egybekötött szolgáltatónapot. A véradásra 204-en jelentkeztek, ebből 197 fő adott vért.

A Nagysándor József Laktanya II-es sz. Tiszti étkezdéjében ismételten magas részvétellel sikerült a véradást lebonyolítani. A véradáson részt vevők, illetve az érdeklődők felkereshették a véradás ideje alatt a Honvédszakszervezet asztalát, ahol Lippai Csaba a Honvédszakszervezet alelnöke, Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivő és Grell Norbert 43-as Hosz alapszervezet vezető fogadta az érdeklődőket.

Az alapszervezet részéről Holc János szerződéses szekcióvezető, csoportvezető gyüjtötte a Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány részére az értékes Forintokat jelentő adó 1%-os borítékokat, valamint segédkezett a megjelent kiállítók ebédeltetésénél.

Az állomány tagjai termék- és szolgáltatás bemutatókon, tájékoztatókon ismerkedhettek meg a Hétkúti Wellness Hotel, az Ökonet, az Oriflame, a Forever Living Products, az Avon termékeivel, szolgáltatásaival.

Nagy sikert aratott az TZ-ELMA Zrt. ELMA elektromos autó és a 11.30-13.00 óra között megszervezett kedvezményes házi-tejvásár.

A rendezvény végéig a Honvédszakszervezetbe 3 fő kérte felvételét.

Grell Norbert

MH 43. hír. és vt.e.

Hosz alapszervezet vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.