2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

HM-Hosz: Megkezdődtek a szolgálati nyugdíjjal kapcsolatos egyeztetések

Hosz  |  2011. 04. 05., 18:20

Április 4-én megkezdődtek a katonák szolgálati nyugdíjával kapcsolatos egyeztetések. A HM és a Hosz közötti tárgyalások során a tárca álláspontját Dr. Szarka Gábor kabinetfőnök, valamint a jogi, a személyzeti, és a pénzügyi szakma képviselte, szakszervezetünk véleményét pedig Czövek János elnök, dr. Mészáros Melinda alelnök és Bazsik István gazdasági ügyvivő tolmácsolta. A jövőbeni koncepció kidolgozása érdekében szükséges szakértői tárgyalások a következő napokban, hetekben tovább folytatódnak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.