2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Liga Szakszervezetek támogatja demonstrációnkat

Hosz  |  2011. 04. 12., 17:12

A LIGA Szakszervezetek szerint elfogadhatatlan a fegyveres és rendvédelmi szférában dolgozók szerzett jogainak megcsorbítása, a már nyugdíjba vonultak visszakényszerítése az aktív szolgálatba, valamint az érdemi egyeztetés teljes hiánya. Gaskó Istvánnak, a Liga Szakszervezetek elnökének levelét az alábbiakban olvashatják...

Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája

* 1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 27/A

( 321-5262; Fax: 321-5405

E-mail: info@liganet.hu

Balassi Bálint Rendőr Szakszervezet

Báthory István Rendőr Szakszervezet

Honvédszakszervezet

Független Rendőr Szakszervezet

Központi Rendőr Szakszervezet

Szent Flórián Tüzoltó Védegylet

Kedves Barátaink!

A LIGA Szakszervezetek támogatja a szakszervezetetek tagjainak küzdelmét munkavállalói jogaitokért, egyetért céljaitokkal és ezt szóban, írásban és tettben is kihangsúlyozza.

A LIGA Szakszervezetek szerint elfogadhatatlan a fegyveres és rendvédelmi szférában dolgozók szerzett jogainak megcsorbítása, a már nyugdíjba vonultak visszakényszerítése az aktív szolgálatba, valamint az érdemi egyeztetés teljes hiánya.

A LIGA Szakszervezetek követeli egy tisztességes megélhetést és egészséges öregkort biztosító életpálya modell bevezetését a fegyveres és rendvédelmi szférában.

A LIGA Szakszervezetek tagjaiként számíthattok a támogatásunkra, amelyről levélben értesítjük Pintér Sándor belügyminisztert is, valamint számíthattok jelenlétünkre a szombati demonstráción is.

Budapest, 2011. április 12.

Üdvözlettel:

Gaskó István

LIGA Szakszervezetek

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.