2024. 05. 26.
Evelin, Fülöp
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az elnökségi ülésen történt: Fókuszban a demonstrációk

Hosz  |  2011. 04. 19., 19:21

Az elnökség április 19-i rendkívüli ülésén elsőként az elmúlt hetek demonstrációt értékelték, majd az Egység 2002 Kft. ügyvezetőjének beszámolóját hallgatták meg. Az elnökség tagjai ezt követően a Kossuth térre mentek, ahol a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság üése előtt, alatta és utána is hivatásunk védelmében tiltakoztak...

Az elnökségi ülés elején az április 9-i, 13-i és 16-i demonstráció tapasztalatait értékelte az elnökség. Miután minden elnökségi tag elmondta véleményét, saját meglátását, illetve a jövőre vonatkozó javaslatait, a vezető tisztségviselők összegezték a tapasztalatokat. A számtalan pozitív visszajelzés kommentálása mellett Lippai Csaba alelnök a negatívumokat is megfogalmazta.

Bálint Ákos, a szárazföldi képviselő helyettese elmondta, hogy a demonstrációra történő mozgósítás során az alapszervezeteknél nem a félelem, hanem a közönyösség volt a jellemző. 

Ezt követően a következő napok, hetek demonstrációs feladatait egyeztették a megjelentek.

Az Egység 2002 Kft. ügyvezetőjének beszámolója során elhangzott, hogy a mérleg hamarosan, legkésőbb május 10-ig elkészül. Mivel az ügyvezető egy évre megkötött szerződése egy hónapon belül lejár, ezért Bagdi Sándor kérte az elnökség állásfoglalását a jövőt, a szerződés meghosszabbítását illetően. Az elnökség az ügyvezető szerződését nem hosszabbította meg.

 

 

Az egyebekben ajándéktárgy adományozásáról döntöttek, majd a jubileumi születésnapra adandó jutalmazottak köréről és a következő választmányi ülésre tervezett főtitkár megválasztásának fontosságáról is egyeztettek.

 

 

 

 

Az elnökségi ülés a Kossuth téren folytatódott. A kihelyezett ülésen Czövek János Hosz elnök a további kitartásra, a demonstráció aktív folytatására, a május 6-i tömegdemonstráción történő nagy létszámú részvételre buzdított.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.