2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az elnökségi ülésen történt: Fókuszban a demonstrációk

Hosz  |  2011. 04. 19., 19:21

Az elnökség április 19-i rendkívüli ülésén elsőként az elmúlt hetek demonstrációt értékelték, majd az Egység 2002 Kft. ügyvezetőjének beszámolóját hallgatták meg. Az elnökség tagjai ezt követően a Kossuth térre mentek, ahol a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság üése előtt, alatta és utána is hivatásunk védelmében tiltakoztak...

Az elnökségi ülés elején az április 9-i, 13-i és 16-i demonstráció tapasztalatait értékelte az elnökség. Miután minden elnökségi tag elmondta véleményét, saját meglátását, illetve a jövőre vonatkozó javaslatait, a vezető tisztségviselők összegezték a tapasztalatokat. A számtalan pozitív visszajelzés kommentálása mellett Lippai Csaba alelnök a negatívumokat is megfogalmazta.

Bálint Ákos, a szárazföldi képviselő helyettese elmondta, hogy a demonstrációra történő mozgósítás során az alapszervezeteknél nem a félelem, hanem a közönyösség volt a jellemző. 

Ezt követően a következő napok, hetek demonstrációs feladatait egyeztették a megjelentek.

Az Egység 2002 Kft. ügyvezetőjének beszámolója során elhangzott, hogy a mérleg hamarosan, legkésőbb május 10-ig elkészül. Mivel az ügyvezető egy évre megkötött szerződése egy hónapon belül lejár, ezért Bagdi Sándor kérte az elnökség állásfoglalását a jövőt, a szerződés meghosszabbítását illetően. Az elnökség az ügyvezető szerződését nem hosszabbította meg.

 

 

Az egyebekben ajándéktárgy adományozásáról döntöttek, majd a jubileumi születésnapra adandó jutalmazottak köréről és a következő választmányi ülésre tervezett főtitkár megválasztásának fontosságáról is egyeztettek.

 

 

 

 

Az elnökségi ülés a Kossuth téren folytatódott. A kihelyezett ülésen Czövek János Hosz elnök a további kitartásra, a demonstráció aktív folytatására, a május 6-i tömegdemonstráción történő nagy létszámú részvételre buzdított.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.