2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Petíciót adtunk át a Velencei Bizottság alelnökének

Hosz  |  2011. 05. 17., 09:01

Május 17-én a fegyveres és rendvédelmi szakszervezetek ,,Hivatásunk Védelmében\" megalakult sztrájkbizottsága petíciót kivánt átadni a Velencei Bizottság Magyarországon tartózkodó delegációjának, ám ez nem sikerült. Miután a hátsó kijáraton ,,kimenekítették\" a sajtó és a szakszervezeti vezetők elől a nemzetközi delegációt, Dr. Paczolay Péter, az Alkotmánybíróság elnöke, a Velencei Bizottság alelnöke vette át a petíciót Kónya Pétertől, a sztrájkbizottság vezetőjétől. Az eseményen a Honvédszakszervezetet Bazsik István megbízott főtitkár képviselte.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.