2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A vörösingesek

Hosz  |  2011. 05. 19., 10:39

Einstand! Mondta Áts Feri Molnár Ferenc halhatatlan művében. S vitték az üveggolyót, szigorúan a másét. Szegény, dolgos emberek szedték azt össze, kérem, de ez sem számított, vitték, vitték… S háború lett a dologból. A szabály az erősebb oldalán állt.  Ma is vannak vörösingesek, ma is elvesznek, elvesznek mindent. Ők az erősebbek. Ma még.

Nyugdíjpénztárak semmisültek meg, kirámolták az utolsó üveggolyókat, amit szegény, dolgos emberek szedtek össze. Ilyenek ezek a vörösingesek. Állásokból dobnak ki szegény, dolgos embereket, hogy vörösinges csapatuknak helye legyen, a fülkeforradalmukat elismerendő. nemecsek ernők bolyonganak utcaszerte állás nélkül, vegyipari dolgozók, rendvédelmisek, bányászok, vasutasok, mind, mind kisbetüvel írja a nevét. Elvették tőlük a korkedvezményt, mert: einstand! Pedig ki van fizetve, de akkor is einstand!

Lerobbant lelkek bolyonganak a Pál utcában, a cudar végre várva, kisemmizve… Maradék üveggolyók után kutatnak reménytelenül… Geréb, és Áts Feri teli zsebbel röhög… Hát nem!

A fürésztelepi csata még hátra van! Ez a Pál utca, ez a mi Hazánk! Minket ne semmizzen ki semmiféle vörösinges csürhe!

Nincs tovább időhúzás, nincs hitegetés, hazugságot nem türünk tovább! Nincs további tárgyalás, csak egy az álláspont: teljesítik valamennyi követelésünket, most, azonnal!

Vegyenek példát rólunk: szolgálják az Országot, mint mi tettük, tesszük minden nap! Ezért fizetjük őket, és sokkal jobban, mint mi vagyunk fizetve! Mi megtettük, megtesszük a magunkét! Ők pedig tegyék meg végre a magukét, vagy óvó kezeinket levesszük róluk… Mert ez jöhet már csak.

Illetményünket, korkedvezményünket többszörösen megszolgáljuk, nélkülözés, évtizedes elvonások közepette, és mi a köszönet? Sz@rnak, nyuggernek, cigánynak titulálnak hálából! Az Országot, annak biztonságát szolgáljuk, és ez a járandóságunk. Talán az Országra is így tekintenek?

Ha igen? Akkor nincs helyük itt a vörösingeseknek, elveszítik a fürésztelepi csatát, mert ezt is ők provokálják ki. Molnár Ferenc szavaival élve: a fürésztelep bezárt.

Bezárjon? Akarják?

Ördög László, sz@rnyuggercigány, ezt büszkén vállalom!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.