2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Farsangolás

Hosz  |  2011. 05. 19., 10:50

Farsangoljunk! Illetve: Farsang Jánosozzunk! Farsang János, egykori rendőrről leleplező cikk jelent meg Bayer Zsolt világhírű publicista tollából. Bayer Zsolt kiváló újságíró, leleplező írásai már sok esetben szolgáltattak igazságot az elnyomott, rabigában sínylődő népnek. A köz iránti elkötelezettsége történelmi időkre tekint vissza, hiszen elnyomott hazánk megmentőjeként alapító tagja volt a fidesznek, mely párt a demokrácia élharcosa.

Most is a honért harcolva tüzte vitriolos tolla hegyére a henye, csaló Farsang János nyugállományú rendőrt, aki honunk emlőjét a sötét éjszakában csalárdul dézsmálja. És igen: Farsang János kihasználta a törvények kiskapuit, nyugállományba vonult korán. Ezek után nem átallott még indulni világversenyen, s mi több, aljasul meg is nyerte azt. Szégyen hazánkra nézve egy első helyezés egy világversenyen!

Teljesen jogos Bayer felháborodása, mert itt kérem ezek szerint egy súlyos csalás derült ki: ez egy sportállás, a hazug kommunisták alávaló aknamunkája! S nyugdíjazása gusztustalan! Persze, lehet mentegetni: teljesítmény, hírnév, kis fizetés, egész életében edzett, de akkor is: nem dolgozik meg a nyugdíjáért! Ez az igazság, feketén, fehéren!!!

Már várom Bayer következő leleplező cikkét, mondjuk az olompiai bajnokokról, mert ők is munkavégzés nélkül veszik fel az életjáradékot. Tekintve, hogy életük végéig kapják, semmi nem különbözeti meg a nyugellátástól, akkor sem, ha másképp hívják. Az sem számít, hogy ha esetleg állami forrásból folyósítják e válságos időkben. Adok is tippet e kiváló publicistának: Dr. Schmitt Pál.

Tisztelettel kérem Bayer úr! A Magyar Haza érdekében derítse ki, hogy a köztársasági elnök a fizetése mellett felveszi-e az olimpiai bajnokoknak járó életjáradékot e válságos időkben, mikor honunknak minden fillérre szüksége van?

Külön szíves figyelmébe ajánlom, hogy Dr. Schmitt Pál életerős ember, nincs leszázalékolva, nem szorul alamizsnára, jelentős illetményt vesz fel, s lehet hogy olimpiai bajnok, de nem világbajnok. Kérem Bayer úr, szabadítson meg bennünket a többi herétől is, leplezze le őket! Jöhet Egérke, Növényi Norbert, csak hogy párat említsek, hiszen ők is erejük teljében vannak ma is.

Hüséges olvasója: Ördög László

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 25., 13:35
A Magyar Közlöny 2024. évi 69. számában 2024. június 28-án kihirdetésre került a honvédek jogállásáról szóló 137/2024. (VI. 28.) Korm. rendelet (Hjkr.)
2024. 07. 26., 09:48
2024.07.23-án Bazsik István elnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő tartott tájékoztatót Tatán
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.

  JETfly Magazin

2024. július 22-én újabb mérföldkövet jelentő eseményt regisztrálhatott a Szlovák Légierő: megérkezett az első két F-16 Block 70 vadászbombázó északi szomszédunk Malacky-Kuchyňa Légibázisára.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.