2024. 04. 22. hétfő
Csilla, Noémi
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Farsangolás

Hosz  |  2011. 05. 19., 10:50

Farsangoljunk! Illetve: Farsang Jánosozzunk! Farsang János, egykori rendőrről leleplező cikk jelent meg Bayer Zsolt világhírű publicista tollából. Bayer Zsolt kiváló újságíró, leleplező írásai már sok esetben szolgáltattak igazságot az elnyomott, rabigában sínylődő népnek. A köz iránti elkötelezettsége történelmi időkre tekint vissza, hiszen elnyomott hazánk megmentőjeként alapító tagja volt a fidesznek, mely párt a demokrácia élharcosa.

Most is a honért harcolva tüzte vitriolos tolla hegyére a henye, csaló Farsang János nyugállományú rendőrt, aki honunk emlőjét a sötét éjszakában csalárdul dézsmálja. És igen: Farsang János kihasználta a törvények kiskapuit, nyugállományba vonult korán. Ezek után nem átallott még indulni világversenyen, s mi több, aljasul meg is nyerte azt. Szégyen hazánkra nézve egy első helyezés egy világversenyen!

Teljesen jogos Bayer felháborodása, mert itt kérem ezek szerint egy súlyos csalás derült ki: ez egy sportállás, a hazug kommunisták alávaló aknamunkája! S nyugdíjazása gusztustalan! Persze, lehet mentegetni: teljesítmény, hírnév, kis fizetés, egész életében edzett, de akkor is: nem dolgozik meg a nyugdíjáért! Ez az igazság, feketén, fehéren!!!

Már várom Bayer következő leleplező cikkét, mondjuk az olompiai bajnokokról, mert ők is munkavégzés nélkül veszik fel az életjáradékot. Tekintve, hogy életük végéig kapják, semmi nem különbözeti meg a nyugellátástól, akkor sem, ha másképp hívják. Az sem számít, hogy ha esetleg állami forrásból folyósítják e válságos időkben. Adok is tippet e kiváló publicistának: Dr. Schmitt Pál.

Tisztelettel kérem Bayer úr! A Magyar Haza érdekében derítse ki, hogy a köztársasági elnök a fizetése mellett felveszi-e az olimpiai bajnokoknak járó életjáradékot e válságos időkben, mikor honunknak minden fillérre szüksége van?

Külön szíves figyelmébe ajánlom, hogy Dr. Schmitt Pál életerős ember, nincs leszázalékolva, nem szorul alamizsnára, jelentős illetményt vesz fel, s lehet hogy olimpiai bajnok, de nem világbajnok. Kérem Bayer úr, szabadítson meg bennünket a többi herétől is, leplezze le őket! Jöhet Egérke, Növényi Norbert, csak hogy párat említsek, hiszen ők is erejük teljében vannak ma is.

Hüséges olvasója: Ördög László

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.