2023. 09. 26. kedd
Jusztina, Pál
: 390 Ft   : 368 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Farsangolás

Hosz  |  2011. 05. 19., 10:50

Farsangoljunk! Illetve: Farsang Jánosozzunk! Farsang János, egykori rendőrről leleplező cikk jelent meg Bayer Zsolt világhírű publicista tollából. Bayer Zsolt kiváló újságíró, leleplező írásai már sok esetben szolgáltattak igazságot az elnyomott, rabigában sínylődő népnek. A köz iránti elkötelezettsége történelmi időkre tekint vissza, hiszen elnyomott hazánk megmentőjeként alapító tagja volt a fidesznek, mely párt a demokrácia élharcosa.

Most is a honért harcolva tüzte vitriolos tolla hegyére a henye, csaló Farsang János nyugállományú rendőrt, aki honunk emlőjét a sötét éjszakában csalárdul dézsmálja. És igen: Farsang János kihasználta a törvények kiskapuit, nyugállományba vonult korán. Ezek után nem átallott még indulni világversenyen, s mi több, aljasul meg is nyerte azt. Szégyen hazánkra nézve egy első helyezés egy világversenyen!

Teljesen jogos Bayer felháborodása, mert itt kérem ezek szerint egy súlyos csalás derült ki: ez egy sportállás, a hazug kommunisták alávaló aknamunkája! S nyugdíjazása gusztustalan! Persze, lehet mentegetni: teljesítmény, hírnév, kis fizetés, egész életében edzett, de akkor is: nem dolgozik meg a nyugdíjáért! Ez az igazság, feketén, fehéren!!!

Már várom Bayer következő leleplező cikkét, mondjuk az olompiai bajnokokról, mert ők is munkavégzés nélkül veszik fel az életjáradékot. Tekintve, hogy életük végéig kapják, semmi nem különbözeti meg a nyugellátástól, akkor sem, ha másképp hívják. Az sem számít, hogy ha esetleg állami forrásból folyósítják e válságos időkben. Adok is tippet e kiváló publicistának: Dr. Schmitt Pál.

Tisztelettel kérem Bayer úr! A Magyar Haza érdekében derítse ki, hogy a köztársasági elnök a fizetése mellett felveszi-e az olimpiai bajnokoknak járó életjáradékot e válságos időkben, mikor honunknak minden fillérre szüksége van?

Külön szíves figyelmébe ajánlom, hogy Dr. Schmitt Pál életerős ember, nincs leszázalékolva, nem szorul alamizsnára, jelentős illetményt vesz fel, s lehet hogy olimpiai bajnok, de nem világbajnok. Kérem Bayer úr, szabadítson meg bennünket a többi herétől is, leplezze le őket! Jöhet Egérke, Növényi Norbert, csak hogy párat említsek, hiszen ők is erejük teljében vannak ma is.

Hüséges olvasója: Ördög László

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

A szélestörzsű flotta megújításának felgyorsítása érdekében a korábban leadott megrendelést kiegészítve újabb 50 darab Airbus A350-es repülőgépet rendel az Air France-KLM Csoport. A francia-holland vállalat fogja a legtöbb A350-est üzemeltetni a világon az évtized végére.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.