2024. 07. 15. hétfő
Henrik, Roland
: 391 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Farsangolás

Hosz  |  2011. 05. 19., 10:50

Farsangoljunk! Illetve: Farsang Jánosozzunk! Farsang János, egykori rendőrről leleplező cikk jelent meg Bayer Zsolt világhírű publicista tollából. Bayer Zsolt kiváló újságíró, leleplező írásai már sok esetben szolgáltattak igazságot az elnyomott, rabigában sínylődő népnek. A köz iránti elkötelezettsége történelmi időkre tekint vissza, hiszen elnyomott hazánk megmentőjeként alapító tagja volt a fidesznek, mely párt a demokrácia élharcosa.

Most is a honért harcolva tüzte vitriolos tolla hegyére a henye, csaló Farsang János nyugállományú rendőrt, aki honunk emlőjét a sötét éjszakában csalárdul dézsmálja. És igen: Farsang János kihasználta a törvények kiskapuit, nyugállományba vonult korán. Ezek után nem átallott még indulni világversenyen, s mi több, aljasul meg is nyerte azt. Szégyen hazánkra nézve egy első helyezés egy világversenyen!

Teljesen jogos Bayer felháborodása, mert itt kérem ezek szerint egy súlyos csalás derült ki: ez egy sportállás, a hazug kommunisták alávaló aknamunkája! S nyugdíjazása gusztustalan! Persze, lehet mentegetni: teljesítmény, hírnév, kis fizetés, egész életében edzett, de akkor is: nem dolgozik meg a nyugdíjáért! Ez az igazság, feketén, fehéren!!!

Már várom Bayer következő leleplező cikkét, mondjuk az olompiai bajnokokról, mert ők is munkavégzés nélkül veszik fel az életjáradékot. Tekintve, hogy életük végéig kapják, semmi nem különbözeti meg a nyugellátástól, akkor sem, ha másképp hívják. Az sem számít, hogy ha esetleg állami forrásból folyósítják e válságos időkben. Adok is tippet e kiváló publicistának: Dr. Schmitt Pál.

Tisztelettel kérem Bayer úr! A Magyar Haza érdekében derítse ki, hogy a köztársasági elnök a fizetése mellett felveszi-e az olimpiai bajnokoknak járó életjáradékot e válságos időkben, mikor honunknak minden fillérre szüksége van?

Külön szíves figyelmébe ajánlom, hogy Dr. Schmitt Pál életerős ember, nincs leszázalékolva, nem szorul alamizsnára, jelentős illetményt vesz fel, s lehet hogy olimpiai bajnok, de nem világbajnok. Kérem Bayer úr, szabadítson meg bennünket a többi herétől is, leplezze le őket! Jöhet Egérke, Növényi Norbert, csak hogy párat említsek, hiszen ők is erejük teljében vannak ma is.

Hüséges olvasója: Ördög László

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.