2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Bejelentésre készül a sztrájkbizottság

Hosz  |  2011. 05. 23., 13:04

A mai napon, 14 órától, a hétvégi (péntek, szombat, vasárnap délutáni) informális egyeztetéseket követően a Belügyminisztériumban, a Rendvédelmi Szervek Érdekegyeztető Fórumán (RÉF) folytatódnak a tárgyalások a szolgálati nyugdíjrendszer tervezett változásairól. Kónya Péter, a sztrájkbizottság vezetője honlapunknak elmondta, hogy amennyiben, a mai napon nem jutunk egyezségre, a Hivatásunk Védelmében megalakult sztrájkbizottság a RÉF ülést követően bejelentést tesz a további nyomásgyakorlás módjáról, helyéről és időpontjáról.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.