2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nincs megállapodás!

Hosz  |  2011. 05. 23., 20:43

Minden ezzel ellentétes híradás ellenére ma nem született megállapodás a Rendvédelmi Szervek Érdekegyeztető Fórumának (RÉF) ülésén a szolgálati nyugdíjasokat és a szolgálati nyugdíjrendszert érintő kérdésekben...  

A hétvégi informális és a mai plenáris egyeztetések eredménye, hogy a korábbi kormányzati elképzelésekhez képest, amely teljes mértékben elfogadhatatlan volt, Pintér Sándor belügyminiszter elfogadva a szakszervezetek érveit, több, lényeges és határkőnek számító kérdésben változtatott az eredeti elképzelésén és azt vállalta, hogy a holnapi kormányülésen a már kedvezőbb változatot fogja képviselni. A belügyminiszter arra tett ígéretet, hogy a holnapi kormányülést követően, azonnal tájékoztatja a Sztrájkbizottság tagjait a döntésről.

A Sztrájkbizottság ma arról döntött, hogy a holnapi kormánydöntéstől teszi függővé a következő tiltakozó akció időpontjának bejelentését.

Budapest, 2011. május 23.

Kónya Péter, a Sztrájkbizottság vezetője

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.