2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Navracsics: aki egészséges, dolgozzon

Hosz  |  2011. 05. 24., 08:41

Az ellenzék szerint a bányász- és özvegyi nyugdíjak is veszélyben vannak.

A nyugdíjak csökkentését illetve elvételét célzó alkotmánymódosításról és a következő időszakban megalkotandó sarkalatos törvényekről vitázott ma az országgyülés. Az ellenzék állítja: a kormány nemcsak a rendvédelmisek juttatásának elvonására készül. Ezt erősíti, hogy a kormánypárti többség a szociális bizottságban leszavazott olyan ellenzéki indítványokat, amelyek kizárták volna az özvegyi és a bányásznyugdíjak elvételét. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes szerint mindenkire szükség van, aki egészséges, hogy dolgozzon.

atv.hu

A video megtekinthető ITT!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.