2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Navracsics: aki egészséges, dolgozzon

Hosz  |  2011. 05. 24., 08:41

Az ellenzék szerint a bányász- és özvegyi nyugdíjak is veszélyben vannak.

A nyugdíjak csökkentését illetve elvételét célzó alkotmánymódosításról és a következő időszakban megalkotandó sarkalatos törvényekről vitázott ma az országgyülés. Az ellenzék állítja: a kormány nemcsak a rendvédelmisek juttatásának elvonására készül. Ezt erősíti, hogy a kormánypárti többség a szociális bizottságban leszavazott olyan ellenzéki indítványokat, amelyek kizárták volna az özvegyi és a bányásznyugdíjak elvételét. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes szerint mindenkire szükség van, aki egészséges, hogy dolgozzon.

atv.hu

A video megtekinthető ITT!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.