2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

MOST ÉRKEZETT!!! A miniszterelnök után a belügyminiszter folytatja az egyeztetéseket

Hosz  |  2011. 06. 02., 08:19

Orbán Viktor miniszterelnök 9 órakor megkezdte a várva-várt tárgyalásokat a Fegyveres és rendvédelmi szakszervezetek képviselőivel. Hét szakszervezetet fogadtak a miniszterelnök munkatársai, valamint az országos hatáskörű szervezetek parancsnokai, vezetői. A szakszervezetek képviseletében kettő rendőr, egy-egy tűzoltó-, büntetés-végrehajtási- vámos- titkosszolgálati- és katonaszakszervezet vezetője volt jelen. Szakszervezetünket Czövek János elnök képviselte. A Hosz elnöke telefonon arról tájékoztatta honlapunkat, hogy nagyon korrekt egyeztetés zajlott, amin mintegy 5 percben elmondta a reprezentatív katonaszakszervezet álláspontját. Az egyeztetés végén, 11 óra után abban állapodtak meg, hogy 13 órakor Pintér Sándor belügyminiszternél folytatják a megbeszélést. Itt már Czövek János elnök mellett Lippai Csaba alelnök és dr. Szabó Dezső jogi ügyvivő is részt vesz. tervezik

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.