2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Orbán Viktor június 7-én tárgyal a sztrájkbizottsággal

Hosz  |  2011. 06. 06., 22:52

A Hosz, majd az FRDÉSZ elnökségének rendkívüli ülése után a sztrájkbizottság tagjai egyeztettek, ezt követően pedig Pintér Sándor belügyminiszterrel tárgyalt tizenhárom fegyveres és rendvédelmi szakszervezet képviselője. A találkozó után Powel Pál, a RÉF oldalelnöke kijelentette, hogy a szakszervezetek egységesek abban, hogy nem fogadják el a kormány által előterjesztett javaslatot. Czövek János, a Hosz és a sztrájkbizottság vezetője azt hangsúlyozta, hogy sem elfogadni, sem támogatni nem tudják a tervezetet. Az egyeztetések Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatódnak június 7-én, reggel 7 órakor. Ezen a találkozón a szakszervezetek amellett, hogy újabb ajánlatot várnak a kormányfőtől, szeretnék elérni azt is, hogy a már nyugállományú kollégák nyugellátása megmaradjon, illetve, hogy a kidolgozandó éeltpálya-modell megalkotásába a szakszervezeteket is bevonják.    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.