2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Június 16-i demonstráció előtt: Operatív munkaértekezletet tartott az ügyvezetés

Hosz  |  2011. 06. 09., 16:25

Június 9-én ülésezett a Honvédszakszervezet ügyvezetése, a rendezvényt Bazsik István megbízott főtitkár nyitotta meg, majd tájékoztatást adott a június 16-i demonstráció szervezésének jelenlegi helyzetéről. Ezt követően a tisztségviselők operatív tárgyalást folytattak le a vidéki események szervezési feladatairól, pontosították az időpontokat, majd megbeszélték a szükséges részleteket is. Az ügyvezetés tagjai felvették a kapcsolatot minden nagyvárosban a helyi konföderációs szakszervezeti vezetővel a sikeres lebonyolítás érdekében. Lippai Csaba alelnök a június 30 - július 2 közötti gödi rendezvény részleteit ismertette, az ülés közben megérkező Czövek János elnök pedig a legfrissebb demonstrációs eseményekről tartott rövid tájékoztatót...

Az ülés végén ajándéktárgyak átadására került sor. A hosszú időn keresztül végzett kiemelkedő munkája elismeréséül ajándéktárgyat kapott a július 1-jei hatállyal szolnoki katonai beosztásba kerülő Jeszenyi Ildikó szociális és személyügyi ügyvivő, valamint a hamarosan szülési szabadságra távozó Sándor-Kukor Eszter vezető asszisztens.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.