2023. 05. 28.
Csanád, Emil
: 372 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Június 29.: A Liga Szakszervezetek demonstrációs felhívása

Hosz  |  2011. 06. 21., 14:13

A LIGA SZAKSZERVEZETEK 2011. JÚNIUS 29-ÉN ÁGAZATOKRA KITERJEDŐ ÁLTALÁNOS, ORSZÁGOS SZTRÁJKOT ÉS FÉLPÁLYÁS ÚTLEZÁRÁSOKAT SZERVEZNEK ORSZÁGSZERTE: A MUNKAVÁLLALÓI JOGOK VÉDELMÉÉRT, A KORKEDVEZMÉNYES ÉS KORENGEDMÉNYES NYUGDÍJAK MEGÓVÁSÁÉRT, AZ ÉRDEMI, HÁROMOLDALÚ ÉRDEKEGYEZTETÉS HELYREÁLLÍTÁSÁÉRT...  

A LIGA Szakszervezetek követelik a kormánytól, hogy:

Ø     a Munka Törvénykönyve átfogó módosításáról és a nyugdíjrendszer tervezett átalakításairól haladéktalanul kezdjen tárgyalásokat a szociális partnerekkel!

Ø     haladéktalanul vonja vissza a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanácsról szóló törvényjavaslatot és állítsa helyre az érdemi, háromoldalú érdekegyeztetést!

Ø     haladéktalanul terjesszen elő törvényjavaslatot az általános öregségi nyugdíjkorhatár betöltését megelőzően folyósított nyugellátások csökkentését, szociális ellátássá alakítását, vagy munkavégzésre való képesség esetén akár a megszüntetését is lehetővé tevő Alkotmány-módosítás hatályon kívül helyezésére!

 

A SZTRÁJKBAN RÉSZT VENNI NEM TUDÓ SZAKSZERVEZETEK A FÜGGETLEN RENDŐR SZAKSZERVEZET ÁLTAL SZERVEZETT ORSZÁGOS, FÉLPÁLYÁS, FORGALOMLASSÍTÓ ÚTLEZÁRÁSOKKAL ADNAK NYOMATÉKOT KÖVETELÉSEIKNEK!

 

JOGAINKAT CSAK EGYÜTT VÉDHETJÜK MEG, EZÉRT CSATLAKOZÁSRA HÍVJUK FEL HAZÁNK VALAMENNYI SZAKSZERVEZETÉT ÉS MONDAZON HONFITÁRSAINKAT, AKIK A KORMÁNYZAT TÉNYKEDÉSE MIATT VESZÉLYBEN ÉRZIK SZERZETT JOGAIKAT!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.

  JETfly Magazin

Az Olasz Légierő és a Brit Királyi Légierő megállapodást írt alá a brit hajózók és oktatók IV. fázisú képzéséről a szardíniai Decimomannuban található Nemzetközi Repülőkiképző Iskolában.

  Háború Művészete magazin

A német-magyar szárazföldi erők együttműködése részeként Magyarországra érkezett Björn F. Schulz dandártábornok, a Bundeswehr Páncélos Iskola parancsnoka, aki május 24-én a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz látogatott.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.