2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Június 29.: A Liga Szakszervezetek demonstrációs felhívása

Hosz  |  2011. 06. 21., 14:13

A LIGA SZAKSZERVEZETEK 2011. JÚNIUS 29-ÉN ÁGAZATOKRA KITERJEDŐ ÁLTALÁNOS, ORSZÁGOS SZTRÁJKOT ÉS FÉLPÁLYÁS ÚTLEZÁRÁSOKAT SZERVEZNEK ORSZÁGSZERTE: A MUNKAVÁLLALÓI JOGOK VÉDELMÉÉRT, A KORKEDVEZMÉNYES ÉS KORENGEDMÉNYES NYUGDÍJAK MEGÓVÁSÁÉRT, AZ ÉRDEMI, HÁROMOLDALÚ ÉRDEKEGYEZTETÉS HELYREÁLLÍTÁSÁÉRT...  

A LIGA Szakszervezetek követelik a kormánytól, hogy:

Ø     a Munka Törvénykönyve átfogó módosításáról és a nyugdíjrendszer tervezett átalakításairól haladéktalanul kezdjen tárgyalásokat a szociális partnerekkel!

Ø     haladéktalanul vonja vissza a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanácsról szóló törvényjavaslatot és állítsa helyre az érdemi, háromoldalú érdekegyeztetést!

Ø     haladéktalanul terjesszen elő törvényjavaslatot az általános öregségi nyugdíjkorhatár betöltését megelőzően folyósított nyugellátások csökkentését, szociális ellátássá alakítását, vagy munkavégzésre való képesség esetén akár a megszüntetését is lehetővé tevő Alkotmány-módosítás hatályon kívül helyezésére!

 

A SZTRÁJKBAN RÉSZT VENNI NEM TUDÓ SZAKSZERVEZETEK A FÜGGETLEN RENDŐR SZAKSZERVEZET ÁLTAL SZERVEZETT ORSZÁGOS, FÉLPÁLYÁS, FORGALOMLASSÍTÓ ÚTLEZÁRÁSOKKAL ADNAK NYOMATÉKOT KÖVETELÉSEIKNEK!

 

JOGAINKAT CSAK EGYÜTT VÉDHETJÜK MEG, EZÉRT CSATLAKOZÁSRA HÍVJUK FEL HAZÁNK VALAMENNYI SZAKSZERVEZETÉT ÉS MONDAZON HONFITÁRSAINKAT, AKIK A KORMÁNYZAT TÉNYKEDÉSE MIATT VESZÉLYBEN ÉRZIK SZERZETT JOGAIKAT!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.