2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nyugdíjpénztári hír: Jók a reálhozamok!

Hosz  |  2011. 06. 22., 12:07

A Honvéd Magánnyugdíjpénztár honlapján (www.hnyp.hu) megjelent hír szerint a reálhozamot (az egyéni számlán jóváírt nettó hozam infláció feletti részét) a pénztár - a törvényi szabályozásnak megfelelően - az egyes portfoliók 2011. május 31. napjára kiszámolt árfolyamai alapján határozta meg. A reálhozamnak és a tagdíj-kiegészítésnek a kifizetésre kerülő összege június 21-től látható a pénztár internetes honlapján, az egyenleg lekérdező modulban. A vonatkozó jogszabály alapján a kifizetéseket pénztárunk legkésőbb augusztus végéig folyósítja a beérkezett nyilatkozatoknak megfelelően, vagy annak hiányában a tag pénztári nyilvántartás szerinti postai címére utalja. Úgy gondoljuk, hogy a hírek ellenére elég jó reálhozamot számoltak ki, úgy 25-30 % körüli lehet a hozamhoz képest, ami több mint, amit sokan vártunk. Belépni a kártyaszámmal és az adószám utolsó 3 számjegyével tudtok, az oldalon jobb felül az egyenleg fülnél.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.