2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nyugdíjpénztári hír: Jók a reálhozamok!

Hosz  |  2011. 06. 22., 12:07

A Honvéd Magánnyugdíjpénztár honlapján (www.hnyp.hu) megjelent hír szerint a reálhozamot (az egyéni számlán jóváírt nettó hozam infláció feletti részét) a pénztár - a törvényi szabályozásnak megfelelően - az egyes portfoliók 2011. május 31. napjára kiszámolt árfolyamai alapján határozta meg. A reálhozamnak és a tagdíj-kiegészítésnek a kifizetésre kerülő összege június 21-től látható a pénztár internetes honlapján, az egyenleg lekérdező modulban. A vonatkozó jogszabály alapján a kifizetéseket pénztárunk legkésőbb augusztus végéig folyósítja a beérkezett nyilatkozatoknak megfelelően, vagy annak hiányában a tag pénztári nyilvántartás szerinti postai címére utalja. Úgy gondoljuk, hogy a hírek ellenére elég jó reálhozamot számoltak ki, úgy 25-30 % körüli lehet a hozamhoz képest, ami több mint, amit sokan vártunk. Belépni a kártyaszámmal és az adószám utolsó 3 számjegyével tudtok, az oldalon jobb felül az egyenleg fülnél.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.