2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szolnokon is lesz autós-demonstráció!

Hosz  |  2011. 06. 26., 11:52

Jakubik András szárazföldi képviseleti titkár, a kecskeméti demonstráció egyik szervezője az alábbiakról tájékoztatta honlapunkat: Többnapos egyeztetés folyamán, a rendezvény június 29-i megtartása érdekében kompromisszumra kényszerültünk, így a demonstráció az eredetileg tervezett 4-es számú főúton lesz megtartva, a helyszíne a 104-105. km szelvény között. Ez a 4-es számú főút Szajol-Szolnok közötti útszakasza, Budapest felé vezető oldala. A rendezvény tervezett időtartama: június 29-én reggel 8 órától este 20 óráig. Gyülekező a 105 kilométerkőnél lévő lehajtónál lesz...

A résztvevők számára ásványvizet, szerény harapnivalót, illetve illemhelyet biztosítunk a helyszínen. Aki rendelkezik camping székkel, asztallal vagy napernyővel, ha lehetséges, hozza magával. Bízunk benne, hogy a 16-i demonstrációnkhoz hasonlóan, most is megmutatjuk erőnket! A demonstrációra jelentkezni lehet: Jakubik Andrásnál, a 70/330-5204-es telefonszámon, illetve a jakubika@hsz.hu e-mail címen!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.