2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szolnokon is lesz autós-demonstráció!

Hosz  |  2011. 06. 26., 11:52

Jakubik András szárazföldi képviseleti titkár, a kecskeméti demonstráció egyik szervezője az alábbiakról tájékoztatta honlapunkat: Többnapos egyeztetés folyamán, a rendezvény június 29-i megtartása érdekében kompromisszumra kényszerültünk, így a demonstráció az eredetileg tervezett 4-es számú főúton lesz megtartva, a helyszíne a 104-105. km szelvény között. Ez a 4-es számú főút Szajol-Szolnok közötti útszakasza, Budapest felé vezető oldala. A rendezvény tervezett időtartama: június 29-én reggel 8 órától este 20 óráig. Gyülekező a 105 kilométerkőnél lévő lehajtónál lesz...

A résztvevők számára ásványvizet, szerény harapnivalót, illetve illemhelyet biztosítunk a helyszínen. Aki rendelkezik camping székkel, asztallal vagy napernyővel, ha lehetséges, hozza magával. Bízunk benne, hogy a 16-i demonstrációnkhoz hasonlóan, most is megmutatjuk erőnket! A demonstrációra jelentkezni lehet: Jakubik Andrásnál, a 70/330-5204-es telefonszámon, illetve a jakubika@hsz.hu e-mail címen!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.