2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Monor: Figyelemfelkeltés, forgalomlassítás, főzőcskézés és beszélgetés

Hosz  |  2011. 06. 29., 18:33

Pest megyében, a 4-es főút Üllő és Monor közötti szakaszán, valamint Piliscsaba határában tartottak forgalomlassító demonstrációt. Monor felé legalább negyven, Piliscsabánál jóval kevesebb autó lassította a forgalmat. A Hosz demonstrálói – élükön Lippai Csaba alelnökkel és Bazsik István mb. főtitkárral – Monoron lassították a forgalmat…

A tiltakozók többsége rendőr, börtönőr, tüzoltó, de sok a nyugdíjas rendvédelmi dolgozó is –tájékoztatott a helyszínen Zoltán Gábor (FRSZ) főszervező. Mint mondta, az összes érintett szakszervezet képviselteti magát; többen a "szolgálati nyugdíj nem jutalom"; a "jogbiztonság kétharmaddal eltiporva" táblákat tartották a magasba. A forgalom lelassult ugyan, de torlódás nem volt, az arra haladó autósok nem morgolódtak.

A hangulat kiváló volt, hiszen a 24 órára berendezkedő tiltakozók – a nem éppen nyári időjárási viszonyok között – meleg italt kortyolgattak, főzőcskéztek, beszélgettek és persze a legjobb katona- és rendőrsztorik is elhangzottak.

A nap folyamán egyébként megduplázódott az egyik sávot elfoglaló demonstráló autók száma. Ott volt a demonstrálók között a Hosz csapata is, hiszen Lippai Csaba alelnök, Bazsik István mb. főtitkár, Szendrei Zoltán és Nagy Károly területi ügyvivők, valamint Dr. Kántor Raimund tagozattitkár személyesen is részt vett az akció sikeres lebonyolításában. A szervezők szándékaik szerint csütörtök reggelig kitartottak.

A Hosz Tv július 1-jei különkiadásában egyébként képes beszámolót is láthatnak majd a monori demonstrációról.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.