2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Telt ház volt Tatán

Hosz  |  2011. 07. 11., 09:37

Telt ház volt július 9-én, a tatabányai Gyémánt Fürdőben. A hőségben mintegy háromszázhúszan mártóztak meg, ennek a létszámnak a felét – Horváth Józsefné Ica alapszervezeti vezető kiváló szervezőkészségének köszönhetően - a ,,házigazda” MH 25. Klapka György Lövészdandár biztosította, hiszen másfél száz résztvevő érkezett a helyi alakulattól. A fürdőzős családi nap résztvevőit megtisztelte jelenlétével Czövek János, a Hosz elnöke is…

Horváth Józsefné Ica elmondta honlapunk szerkesztőjének azt is, hogy a fürdő dolgozói nagyon segítőkészek voltak, mindenben támogatták a Hosz és az Egység 2002 Kft. helyben tevékeny szervezőit.  

A háromszázhúsz fürdőző nagyon jól érezte magát, a Győrből, Várpalotáról, Székesfehérvárról, Budapestről, Pápáról, sőt még Szolnokról is érkezett családok kikapcsólódása szó szerint felhőtlen volt.

Viszontlátásra, 2012-ben, ugyanitt!

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.