2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Telt ház volt Tatán

Hosz  |  2011. 07. 11., 09:37

Telt ház volt július 9-én, a tatabányai Gyémánt Fürdőben. A hőségben mintegy háromszázhúszan mártóztak meg, ennek a létszámnak a felét – Horváth Józsefné Ica alapszervezeti vezető kiváló szervezőkészségének köszönhetően - a ,,házigazda” MH 25. Klapka György Lövészdandár biztosította, hiszen másfél száz résztvevő érkezett a helyi alakulattól. A fürdőzős családi nap résztvevőit megtisztelte jelenlétével Czövek János, a Hosz elnöke is…

Horváth Józsefné Ica elmondta honlapunk szerkesztőjének azt is, hogy a fürdő dolgozói nagyon segítőkészek voltak, mindenben támogatták a Hosz és az Egység 2002 Kft. helyben tevékeny szervezőit.  

A háromszázhúsz fürdőző nagyon jól érezte magát, a Győrből, Várpalotáról, Székesfehérvárról, Budapestről, Pápáról, sőt még Szolnokról is érkezett családok kikapcsólódása szó szerint felhőtlen volt.

Viszontlátásra, 2012-ben, ugyanitt!

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.