2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Balatoni nyár

Hosz  |  2011. 07. 14., 11:48

Grell Norberttel, a székesfehérvári híradó ezred alapszervezeti vezetőjével meglátogattuk az alsóörsi kempingbe telepített lakókocsit és a lent nyaraló családot. A látogatás célja néhány felmerült probléma orvoslása, kisjavítások elvégzése volt. Ebben az évben remek helyre lett állítva az elősátorral, edényekkel, konyhai és kerti bútorokkal tökéletesen felszerelt, minden kényelmet kielégítő „üdülő”...

Húsz méterre a vízparttól, harmincra az ingyenes felnőtt és gyermek csúszdától, árnyat adó platánok tövében áll a kocsi.

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grell Norbert arról tájékoztatott, hogy augusztus 23-ig „telt házzal” üzemelnek.

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

László Imre tagtársunk, aki családjával jelenleg ott pihen mindenkinek jó szívvel ajánlja a fehérvári alapszervezet által biztosított lehetőség kihasználását.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csak megerősíteni tudom szavait!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.