2024. 04. 19. péntek
Emma
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ismét Családi Nap volt Jászalsószentgyörgyön

Hosz  |  2011. 07. 21., 08:06

A szolnoki Helikopter Bázison települt alakulatok szervezésében, július 16-án ismét családi napot rendeztek Jászalsószentgyörgyön...

A nagyokat horgász- és főzőverseny szórakoztatta, a kicsiket légvár és arcfestők várták. A horgászverseny ismét kiemelt érdeklődés mellet zajlott. Az eredmények némileg elmaradtak a tavalyihoz képest, de annál parádésabb egyéni eredmények születtek. Szerencsére a rutinos résztvevők mellett a feltörekvő újakat is szép számban díjazhattuk. A főzőversenyre idén kevesebben neveztek, de egyre inkább érvényesült a versenyszellem és a zsüri remekbeszabott marhalábszár pörkölteket kóstolhatott és idén már többen felkészültek a méltó tálalásra is. A gyermekeket sem lohasztotta a meleg, így minden adott volt a felhőtlen szórakozáshoz. A versenyek után öröm volt látni a sok –nem csak a pörkölttől– piros arcot. A finom ebéd után vehette kezdetét az eredményhirdetés.

A horgászverseny vándorkupáját immár másodjára nyerte el a Tiszai Kérészek csapata. A főzőverseny ízletes alkotásai közül Greg Kifőzdéje nyerte el a fődíjat, de számtalan különdíj is kiosztásra került. A horgászverseny díjazottjai a kupákon, érmeken kívül számtalan tárgynyeremény, ajándékcsomag boldog tulajdonosai lehettek. A főzőverseny érmei, kupái és tárgyjutalmai mellett egy Békésszentandrási üdülés volt a fődíj.

A szervezők ezúton szeretnék megköszönni mindenkinek a részvételt. Külön köszönet illeti a segítőket és meghívott vendégeinket. Köszönet a HOSZ központi irodájának, az Egység 2002 Kft-nek és a Honvéd Nyugdíjpénztárnak a felajánlott díjakért.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.