2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ismét Családi Nap volt Jászalsószentgyörgyön

Hosz  |  2011. 07. 21., 08:06

A szolnoki Helikopter Bázison települt alakulatok szervezésében, július 16-án ismét családi napot rendeztek Jászalsószentgyörgyön...

A nagyokat horgász- és főzőverseny szórakoztatta, a kicsiket légvár és arcfestők várták. A horgászverseny ismét kiemelt érdeklődés mellet zajlott. Az eredmények némileg elmaradtak a tavalyihoz képest, de annál parádésabb egyéni eredmények születtek. Szerencsére a rutinos résztvevők mellett a feltörekvő újakat is szép számban díjazhattuk. A főzőversenyre idén kevesebben neveztek, de egyre inkább érvényesült a versenyszellem és a zsüri remekbeszabott marhalábszár pörkölteket kóstolhatott és idén már többen felkészültek a méltó tálalásra is. A gyermekeket sem lohasztotta a meleg, így minden adott volt a felhőtlen szórakozáshoz. A versenyek után öröm volt látni a sok –nem csak a pörkölttől– piros arcot. A finom ebéd után vehette kezdetét az eredményhirdetés.

A horgászverseny vándorkupáját immár másodjára nyerte el a Tiszai Kérészek csapata. A főzőverseny ízletes alkotásai közül Greg Kifőzdéje nyerte el a fődíjat, de számtalan különdíj is kiosztásra került. A horgászverseny díjazottjai a kupákon, érmeken kívül számtalan tárgynyeremény, ajándékcsomag boldog tulajdonosai lehettek. A főzőverseny érmei, kupái és tárgyjutalmai mellett egy Békésszentandrási üdülés volt a fődíj.

A szervezők ezúton szeretnék megköszönni mindenkinek a részvételt. Külön köszönet illeti a segítőket és meghívott vendégeinket. Köszönet a HOSZ központi irodájának, az Egység 2002 Kft-nek és a Honvéd Nyugdíjpénztárnak a felajánlott díjakért.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.