2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ismét Családi Nap volt Jászalsószentgyörgyön

Hosz  |  2011. 07. 21., 08:06

A szolnoki Helikopter Bázison települt alakulatok szervezésében, július 16-án ismét családi napot rendeztek Jászalsószentgyörgyön...

A nagyokat horgász- és főzőverseny szórakoztatta, a kicsiket légvár és arcfestők várták. A horgászverseny ismét kiemelt érdeklődés mellet zajlott. Az eredmények némileg elmaradtak a tavalyihoz képest, de annál parádésabb egyéni eredmények születtek. Szerencsére a rutinos résztvevők mellett a feltörekvő újakat is szép számban díjazhattuk. A főzőversenyre idén kevesebben neveztek, de egyre inkább érvényesült a versenyszellem és a zsüri remekbeszabott marhalábszár pörkölteket kóstolhatott és idén már többen felkészültek a méltó tálalásra is. A gyermekeket sem lohasztotta a meleg, így minden adott volt a felhőtlen szórakozáshoz. A versenyek után öröm volt látni a sok –nem csak a pörkölttől– piros arcot. A finom ebéd után vehette kezdetét az eredményhirdetés.

A horgászverseny vándorkupáját immár másodjára nyerte el a Tiszai Kérészek csapata. A főzőverseny ízletes alkotásai közül Greg Kifőzdéje nyerte el a fődíjat, de számtalan különdíj is kiosztásra került. A horgászverseny díjazottjai a kupákon, érmeken kívül számtalan tárgynyeremény, ajándékcsomag boldog tulajdonosai lehettek. A főzőverseny érmei, kupái és tárgyjutalmai mellett egy Békésszentandrási üdülés volt a fődíj.

A szervezők ezúton szeretnék megköszönni mindenkinek a részvételt. Külön köszönet illeti a segítőket és meghívott vendégeinket. Köszönet a HOSZ központi irodájának, az Egység 2002 Kft-nek és a Honvéd Nyugdíjpénztárnak a felajánlott díjakért.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.