2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szarka Gábor: A Hosz javaslatai garanciális elemekkel bővítették ki a humánstratégiát

Hosz  |  2011. 07. 21., 18:11

A napokban elfogadott és már a honvédelmi miniszter által is aláírt humánstratégiáról és a katonai életpálya-modellről nyilatkozott az Egység újságnak dr. Szarka Gábor. A HM kabinetfőnöke beszélt - többek között - a rendfokozati reformról, az illetmények emelkedéséről, a második karrier lehetőségéről, valamint a HM és a Hosz közötti érdemi egyeztetésekről is. Szerinte egy teljesen új szolgálati kultúra alapját képezheti majd e dokumentum.  Az új életpálya kulcsa a hiteles pályakép. Tudni fogja minden katona, hogy a rendszer gondoskodik róla, és nem marad ellátatlan - mondta a felelős szerkesztőnknek interjút adó kabinetfőnök, majd hozzátette: A Hosz javaslatai olyan garanciális elemekkel bővítették ki a stratégiát, melyek az állomány érdekeit szolgálják.   Az interjút az augusztus elején megjelenő Egység újság közli majd.   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.