2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Magyar Nemzet: A KIM jóváhagyta a tárcák által kimunkált életpályamodelleket

Hosz  |  2011. 08. 01., 11:17

A közszolgálati életpályamodellek összehangolásáért felelős Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) jóváhagyta az érintett tárcák által kidolgozott, egyes életutakhoz kapcsolódó ágazati személyzeti stratégiákat – tudta meg a Magyar Nemzet. A köztisztviselők, a rendvédelmi és a fegyveres dolgozók, illetve a hivatásos és szerződéses állományú katonák életpályamodelljének egységes javaslatáról várhatóan augusztus 31-én tárgyal majd a kormány – mondta lap egy kormányzati tisztviselő...

Amint arról június 29-én elsőként beszámoltunk, a közigazgatási, a nemzetgazdasági, a külügyi, a belügyi és a honvédelmi tárcának július 31-ig kellett elkészíteni az egyes életutakhoz kapcsolódó ágazati személyzeti stratégiákat. Ez a határidő előtt megtörtént, a KIM pedig jóváhagyta ezeket a modelleket.

Forrás: mno.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.