2024. 04. 12. péntek
Gyula
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktualitások a pertársaságról

Hosz  |  2011. 08. 11., 22:58

A Katonákért Közhasznú Alapítvány a Honvédszakszervezettel kötött megállapodás szerint megkezdte a szolgálati nyugdíj tervezett módosítása miatt várhatóan jogsérelmet szenvedő tényleges szolgálati állományú és nyugállományú katonák pertársaságba szervezését. A pertársaság szervezésére, olyan országos képviselői hálózatot építettünk ki, amely tagjai az ilyen típusú munkában az elmúlt években - a katonák képzésével foglalkozó és 6000 résztvevőt regisztráló norvég projekt szervezése során - nagy gyakorlatot szereztek…

Tudjuk, hogy más pertársaságok arra törekszenek, hogy akár több tízezres létszámokat érjenek el. Mivel alapítványunk nem egy újabb érdekképviseleti szervezet létrehozásában gondolkodik és egy ekkora pertársaság későbbi „üzemeltetése” /szükséges személyi anyagok, aláírások begyüjtése, személyes kapcsolattartás stb. / gyakorlatilag lehetetlen feladat, ezért tapasztalataink alapján is „csak” néhány ezer fős pertársaság létrehozását és korrekt kiszolgálását tervezzük. Jelenleg közel 700 fő regisztrált a www.katonakert.hu/pertarsasag oldalunkon. Kérjük, hogy akik már regisztráltak pertársaságunkba a lehetőségről tájékoztassák bajtársaikat. A regisztráltakat e-mailban minden esetben kiértesítjük. Kérjük, hogy, akik ilyen értesítést feltehetőleg technikai okok miatt nem kaptak, azok jelezzék a területileg illetékes képviselőjüknek a fenti weboldalon megtalálható e-mail címen.

                                                                                                                                   Katonákért Alapítvány Kuratóriuma

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-én, pénteken nem sokkal fél 10 után érkezett meg Kecskemétre a magyar részre készült, PT-ZHP ideiglenes lajstrommal ellátott KC-390-es katonai szállítógép. Helyszíni fotókkal frissítjük cikkünket!

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.