2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktualitások a pertársaságról

Hosz  |  2011. 08. 11., 22:58

A Katonákért Közhasznú Alapítvány a Honvédszakszervezettel kötött megállapodás szerint megkezdte a szolgálati nyugdíj tervezett módosítása miatt várhatóan jogsérelmet szenvedő tényleges szolgálati állományú és nyugállományú katonák pertársaságba szervezését. A pertársaság szervezésére, olyan országos képviselői hálózatot építettünk ki, amely tagjai az ilyen típusú munkában az elmúlt években - a katonák képzésével foglalkozó és 6000 résztvevőt regisztráló norvég projekt szervezése során - nagy gyakorlatot szereztek…

Tudjuk, hogy más pertársaságok arra törekszenek, hogy akár több tízezres létszámokat érjenek el. Mivel alapítványunk nem egy újabb érdekképviseleti szervezet létrehozásában gondolkodik és egy ekkora pertársaság későbbi „üzemeltetése” /szükséges személyi anyagok, aláírások begyüjtése, személyes kapcsolattartás stb. / gyakorlatilag lehetetlen feladat, ezért tapasztalataink alapján is „csak” néhány ezer fős pertársaság létrehozását és korrekt kiszolgálását tervezzük. Jelenleg közel 700 fő regisztrált a www.katonakert.hu/pertarsasag oldalunkon. Kérjük, hogy akik már regisztráltak pertársaságunkba a lehetőségről tájékoztassák bajtársaikat. A regisztráltakat e-mailban minden esetben kiértesítjük. Kérjük, hogy, akik ilyen értesítést feltehetőleg technikai okok miatt nem kaptak, azok jelezzék a területileg illetékes képviselőjüknek a fenti weboldalon megtalálható e-mail címen.

                                                                                                                                   Katonákért Alapítvány Kuratóriuma

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.