2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktualitások a pertársaságról

Hosz  |  2011. 08. 11., 22:58

A Katonákért Közhasznú Alapítvány a Honvédszakszervezettel kötött megállapodás szerint megkezdte a szolgálati nyugdíj tervezett módosítása miatt várhatóan jogsérelmet szenvedő tényleges szolgálati állományú és nyugállományú katonák pertársaságba szervezését. A pertársaság szervezésére, olyan országos képviselői hálózatot építettünk ki, amely tagjai az ilyen típusú munkában az elmúlt években - a katonák képzésével foglalkozó és 6000 résztvevőt regisztráló norvég projekt szervezése során - nagy gyakorlatot szereztek…

Tudjuk, hogy más pertársaságok arra törekszenek, hogy akár több tízezres létszámokat érjenek el. Mivel alapítványunk nem egy újabb érdekképviseleti szervezet létrehozásában gondolkodik és egy ekkora pertársaság későbbi „üzemeltetése” /szükséges személyi anyagok, aláírások begyüjtése, személyes kapcsolattartás stb. / gyakorlatilag lehetetlen feladat, ezért tapasztalataink alapján is „csak” néhány ezer fős pertársaság létrehozását és korrekt kiszolgálását tervezzük. Jelenleg közel 700 fő regisztrált a www.katonakert.hu/pertarsasag oldalunkon. Kérjük, hogy akik már regisztráltak pertársaságunkba a lehetőségről tájékoztassák bajtársaikat. A regisztráltakat e-mailban minden esetben kiértesítjük. Kérjük, hogy, akik ilyen értesítést feltehetőleg technikai okok miatt nem kaptak, azok jelezzék a területileg illetékes képviselőjüknek a fenti weboldalon megtalálható e-mail címen.

                                                                                                                                   Katonákért Alapítvány Kuratóriuma

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.