2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A belső kommunikáció sikeréért

Hosz  |  2011. 10. 05., 15:31

Farkas Anikó HM sajtófőnök vendége volt Czövek János. Rövid bemutatkozás után szakszervezetünk elnöke a legfontosabb tudnivalókat ismertette a Hosz-ról, a tárca új sajtófőnöke pedig felvázolta a minisztérium belső kommunikáció fejlesztésével kapcsolatos új elképzeléseit. Az október 5-i megbeszélésen részt vett e sorok írója is...

A HM sajtófőnöke a találkozón megismerte az Egység újság nyújtotta előnyöket, majd azt javasolta, hogy a HM és a Hosz müködjön együtt - ezt követően - a Magyar Honvédség belső kommunikációjának hatékonyabbá tételéért, jövőbeni sikeréért.

A konzultáció hamarosan folytatódik.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Spanyolország hamarosan további Eurofighter Typhoon vadászbombázókat vásárolhat. Ez a terv a közelmúltban, az olaszországi Milánóban tartott találkozón merült fel az Eurofighter programban részt vevő 4 nemzet képviselői között.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.