2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Képviseleti ülés a légierőnél

Hosz  |  2011. 10. 06., 13:06

Az őszi választmányi ülésre tartott felkészülést a légierő képviselet. Az október 6-i képviseleti ülést Bácskai István elnökségi tag vezette...

A szakszervezeti eseményen Czövek János elnök tartott aktuális tájékoztatót. A Hosz első embere - egyebek mellett - a szeptember 30-i HÉF ülésen történtekről informálta a képviselethez  tartozó alapszervezeti és csoportvezetőket, de szóba került a Hjt. módosítás és a szakszervezet jövője is.

Ezt követően dr. Mészáros Melinda és Lippai Csaba alelnökök vezetésével a költségvetést terhelő választmányi határozat-tervezetekről, majd a Hosz előtt álló főbb feladatokról, munka- és rendezvénytervről is egyeztettek, de szóba kerültek más aktuális szakszervezet-politikai történések is.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.