2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Képviseleti ülés a légierőnél

Hosz  |  2011. 10. 06., 13:06

Az őszi választmányi ülésre tartott felkészülést a légierő képviselet. Az október 6-i képviseleti ülést Bácskai István elnökségi tag vezette...

A szakszervezeti eseményen Czövek János elnök tartott aktuális tájékoztatót. A Hosz első embere - egyebek mellett - a szeptember 30-i HÉF ülésen történtekről informálta a képviselethez  tartozó alapszervezeti és csoportvezetőket, de szóba került a Hjt. módosítás és a szakszervezet jövője is.

Ezt követően dr. Mészáros Melinda és Lippai Csaba alelnökök vezetésével a költségvetést terhelő választmányi határozat-tervezetekről, majd a Hosz előtt álló főbb feladatokról, munka- és rendezvénytervről is egyeztettek, de szóba kerültek más aktuális szakszervezet-politikai történések is.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.