2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Aktualitások a szárazföldi képviselet előtt

Hosz  |  2011. 10. 10., 12:32

Az őszi választmányi ülésre készült fel a szárazföldi képviselet. Az október 10-i értekezletén Varga Árpád elnökségi tag köszöntötte az alapszervezeti - és csoportvezetőket, valamint a megjelent vezető tisztségviselőket...

Czövek János elnök, dr. Mészáros Melinda és Lippai Csaba alelnökök az aktuális történésekről, így a legutóbbi HÉF ülésen történtekről, a tervezett létszámcsökkentésről, az üdültetés, és a helyőrségi klubok helyzetéről, az idősügyi tanács tervezett összehívásáról, valamint a Hjt. várható módosításairól adtak tájékoztatást.

 

 

 

Ezt követően – az alelnök asszony vezetésével – a költségvetést befolyásoló választmányi határozat-tervezetekről, majd aktuális szakszervezet-politikai ügyekről egyeztettek a képviselet tagjai.  

Ezzel befejeződött a képviseleti értekezletek sorozata, október 11-én a Hosz választmányi ülést tart Budapesten, a Stefánia Palotában.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.