2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztelgés halottaink emléke előtt

Hosz  |  2011. 11. 02., 13:18

A Honvédszakszervezet Halottjainak sírjához elhelyezett koszorúval tisztelegtünk - Halottak Napja alkalmából - Szilágyi István és Gyárfás Győző volt tagtársainksírjánál, október 28-án...

Szilágyi István a kecskeméti Légijármü Javítóüzemnél szolgált, majd a kecskemétinyugdíjas csoport vezetője volt. Nyughelyénél Szijártó Zsolt alapszervezetivezető helyezett el koszorút.Gyárfás Győző a Szolnoki Hadkiegészítő Parancsnokságon szolgált, ahol a helyiHosz csoport vezetője volt. Jászapátiban található sírjánál Kepics György, a szolnoki nyugdíjas csoport vezetője tisztelegett az emlékezés koszorújával.

Emléküket kegyelettel megőrizzük!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.