2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztelgés halottaink emléke előtt

Hosz  |  2011. 11. 02., 13:18

A Honvédszakszervezet Halottjainak sírjához elhelyezett koszorúval tisztelegtünk - Halottak Napja alkalmából - Szilágyi István és Gyárfás Győző volt tagtársainksírjánál, október 28-án...

Szilágyi István a kecskeméti Légijármü Javítóüzemnél szolgált, majd a kecskemétinyugdíjas csoport vezetője volt. Nyughelyénél Szijártó Zsolt alapszervezetivezető helyezett el koszorút.Gyárfás Győző a Szolnoki Hadkiegészítő Parancsnokságon szolgált, ahol a helyiHosz csoport vezetője volt. Jászapátiban található sírjánál Kepics György, a szolnoki nyugdíjas csoport vezetője tisztelegett az emlékezés koszorújával.

Emléküket kegyelettel megőrizzük!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.