2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Több mint száz helyen - ezer gépkocsival

Hosz  |  2011. 11. 03., 16:25

Országos félpályás útlezárással, több mint száz helyen, ezer gépkocsival tiltakozik a Liga Szakszervezetek az új Munka törvénykönyve (Mt.) munkavállókat és a szakszervezeteket sújtó intézkedései ellen - jelentette be Gaskó István, a Liga elnöke és Gál Rezső, a konföderáció társelnöke a Liga Szakszervezetek székházában megtartott november 3-i sajtótájékoztatón...

A két szakszervezeti vezető elmondta: A november 4-i forgalomlassítás célja a szakszervezetekre mért súlyos csapás elhárítása - tárgyalások útján. Hozzátették: ha a tiltakozás nem vezet eredményre, akkor addig folytatják az akciót, amíg tárgyalóasztalhoz nem kényszerítik a kormányt.

A Liga Szakszervezetek akcióját az előzetes felmérések szerint rokonszenv kíséri. A paksi utakon a demonstráció céljaival egyetértők teával és pogácsával kínálják majd meg a demonstrálókat.

A Honvédszakszervezet tisztségviselői, tagjai is kellő szerepet vállalnak a forgalomlassító útlezárásokban, több helyszínen is a mi aktivistáink szervezik az akciót. A Hosz részvételéről honlapunkon, a decemberi Egység újságban és a Hosz Tv következő adásában is részletesen beszámolunk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.