2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Több mint száz helyen - ezer gépkocsival

Hosz  |  2011. 11. 03., 16:25

Országos félpályás útlezárással, több mint száz helyen, ezer gépkocsival tiltakozik a Liga Szakszervezetek az új Munka törvénykönyve (Mt.) munkavállókat és a szakszervezeteket sújtó intézkedései ellen - jelentette be Gaskó István, a Liga elnöke és Gál Rezső, a konföderáció társelnöke a Liga Szakszervezetek székházában megtartott november 3-i sajtótájékoztatón...

A két szakszervezeti vezető elmondta: A november 4-i forgalomlassítás célja a szakszervezetekre mért súlyos csapás elhárítása - tárgyalások útján. Hozzátették: ha a tiltakozás nem vezet eredményre, akkor addig folytatják az akciót, amíg tárgyalóasztalhoz nem kényszerítik a kormányt.

A Liga Szakszervezetek akcióját az előzetes felmérések szerint rokonszenv kíséri. A paksi utakon a demonstráció céljaival egyetértők teával és pogácsával kínálják majd meg a demonstrálókat.

A Honvédszakszervezet tisztségviselői, tagjai is kellő szerepet vállalnak a forgalomlassító útlezárásokban, több helyszínen is a mi aktivistáink szervezik az akciót. A Hosz részvételéről honlapunkon, a decemberi Egység újságban és a Hosz Tv következő adásában is részletesen beszámolunk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.