2023. 06. 03. szombat
Klotild
: 371 Ft   : 344 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Több mint száz helyen - ezer gépkocsival

Hosz  |  2011. 11. 03., 16:25

Országos félpályás útlezárással, több mint száz helyen, ezer gépkocsival tiltakozik a Liga Szakszervezetek az új Munka törvénykönyve (Mt.) munkavállókat és a szakszervezeteket sújtó intézkedései ellen - jelentette be Gaskó István, a Liga elnöke és Gál Rezső, a konföderáció társelnöke a Liga Szakszervezetek székházában megtartott november 3-i sajtótájékoztatón...

A két szakszervezeti vezető elmondta: A november 4-i forgalomlassítás célja a szakszervezetekre mért súlyos csapás elhárítása - tárgyalások útján. Hozzátették: ha a tiltakozás nem vezet eredményre, akkor addig folytatják az akciót, amíg tárgyalóasztalhoz nem kényszerítik a kormányt.

A Liga Szakszervezetek akcióját az előzetes felmérések szerint rokonszenv kíséri. A paksi utakon a demonstráció céljaival egyetértők teával és pogácsával kínálják majd meg a demonstrálókat.

A Honvédszakszervezet tisztségviselői, tagjai is kellő szerepet vállalnak a forgalomlassító útlezárásokban, több helyszínen is a mi aktivistáink szervezik az akciót. A Hosz részvételéről honlapunkon, a decemberi Egység újságban és a Hosz Tv következő adásában is részletesen beszámolunk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.