2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tata: 23 autó és katonás rend

Hosz  |  2011. 11. 05., 08:00

Kellemes de csípős reggelre ébredtek, akik Tatán, a félpályás forgalomlassító demonstrációra igyekeztek reggel fél 7-kor. Ennek ellenére folyamatosan érkeztek szakszervezetünk tagjai valamint társ rendvédelmi szervezetek (FRSZ, NAV, HTFSZ) nyugállományú tagjai. A demonstráció kezdetére 23 autó és közel 40-45 fő állt katonás rendben a felvezető csíkos rendőrautó mögött, hogy 7 órától az engedélyezett helyen hangot adjunk a tiltakozásunknak. Ezen a linken található képes beszámoló a tatai eseményekrőlhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=36xd4giurqo&mid=51

Napközben mindenkinek lehetősége volt elmondani a véleményét a kialakult helyzetről. A  kellemes hangulatot fokozta hogy forró teát és ásványvizet osztottunk a részt vevők között. Az i-re a pontot a zsiros kenyér lila hagymával készült "ebéd" tette fel a pontot, amit Horváth Józsefné "Ica" prezentált a demonstrálóknak. Változatos véleményeket hallottunk a mellettünk elhaladó autókból "Menjetek dolgozni!"-tól a "Veletek vagyunk! -ig. Jellemzően azért pozitív megnyilvánulások voltak. A nap folyamán az Egyesült Villamosipari Dolgozók Szakszervezetéből (EVDSZ), illetve a Szolidaritás Mozgalom képviselői is csatlakoztak hozzánk. A Hosz részéről Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező tisztelte meg a demonstrációnkat. Este 5 óráig 17 autó és 23 fő tartott ki.

Köszönöm mindenkinek a fegyelmezett és kulturált demonstrálást!                                           Mátyási Ferenc tatai nyugállományú csoport vezetője

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.