2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kongresszusra készült az elnökség

Hosz  |  2011. 11. 21., 23:35

A kongresszus előtti – november 21-én megrendezett – döntéshozó fórumon Czövek János elnök megköszönte a tisztségéről már korábban lemondó, katonai beosztásba távozó dr. Mészáros Melinda alelnök és az ugyancsak katonai beosztásába november 15-i hatállyal távozó Tóvári Róbert főhadnagy, korábbi légierő képviseleti titkár több mint 5 éves szakszervezeti tevékenységét. Ezt követően Czövek János elnök vezetésével a kongresszus napirendjét, ügyrendjét, az időközben beérkezett Alapszabályt módosító javaslatokat, valamint a beterjesztendő kongresszusi határozatokat - több órán keresztül, parázs vitáktól sem mentesen - tárgyalta meg az elnökség. Az ülésen a kongresszusi javaslatokat, előterjesztéseket benyújtó szakszervezeti tagok is részt vettek.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.