2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sajtóközlemény

Hosz  |  2011. 11. 23., 23:24

A katonák reprezentatív szakszervezete, a Honvédszakszervezet (Hosz) november 22-23-án megrendezett V. kongresszusa megtárgyalta az aktuális szakszervezet-politikai ügyeket, majd döntött a következő ciklus (2011-2015) legfontosabb érdekképviseleti, érdekvédelmi feladatairól, a Programról és az Alapszabály módosításáról is. A küldöttek határoztak a tisztségviselők tiszteletdíjáról és juttatásairól, a tagdíj mértékének irányelveiről, valamint a szövetségi kapcsolatok jövőbeni újragondolásáról is. A tisztújítás során a régi-új elnök Czövek János lett, míg alelnökökké Bazsik Istvánt és Szendrei Zoltánt választották. Az elnökség további tagjai Bácskai István, Bálint Ákos, Gáspár Tamásné, Mészáros Mária és Sörös István lettek. Az Ellenőrző Bizottság elnökévé Katócs Zsoltot választották a küldöttek.

Balatonkenese, 2011. november 23.

Czövek János elnök sk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.