2024. 05. 18. szombat
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakértői egyeztetés a bértárgyalások megkezdéséről

Hosz  |  2011. 12. 08., 18:38

A 2011. évi Bértárgyalások utolsó fordulója alkalmából a Hosz, a Hodosz és a BEOSZ vezetői - december 8-án - ismételten kérték, hogy a közelgő karácsonyi ünnepek miatt juttatásban részesüljön a képviselt állomány. A HM KPH képviseletében résztvevő Fodor Péter ezredes mb. vezérigazgató és Pál István ezredes, vezérigazgató-helyettes ígéretet tettek a források áttekintésére. A szakszervezeti vezetők ismételten felvetették, hogy a két ünnep közötti munkanapokat nyilvánítsák kiképzésmentes napokká. Ezt követően a 2012-es Bértárgyalások megkezdéséről is szó esett. Elhangzott, hogy a szakszervezetek csak olyan megállapodásban érdekeltek, amelyek teljesülése esetén a katonák és a közalkalmazottak illetményei és béren kívüli juttatásai nem csökkennek. Az egyeztetésen elhangzott, hogy a tűzoltók, a búvárok, a hajózók, a váltásos és az ügyeleti munkarendben dolgozók részére - ott, ahol nincs lehetőség természetbeni étkeztetésre - a természetbeni étkezési járandóságot továbbra is utalványban biztosítják.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.