2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakértői egyeztetés a bértárgyalások megkezdéséről

Hosz  |  2011. 12. 08., 18:38

A 2011. évi Bértárgyalások utolsó fordulója alkalmából a Hosz, a Hodosz és a BEOSZ vezetői - december 8-án - ismételten kérték, hogy a közelgő karácsonyi ünnepek miatt juttatásban részesüljön a képviselt állomány. A HM KPH képviseletében résztvevő Fodor Péter ezredes mb. vezérigazgató és Pál István ezredes, vezérigazgató-helyettes ígéretet tettek a források áttekintésére. A szakszervezeti vezetők ismételten felvetették, hogy a két ünnep közötti munkanapokat nyilvánítsák kiképzésmentes napokká. Ezt követően a 2012-es Bértárgyalások megkezdéséről is szó esett. Elhangzott, hogy a szakszervezetek csak olyan megállapodásban érdekeltek, amelyek teljesülése esetén a katonák és a közalkalmazottak illetményei és béren kívüli juttatásai nem csökkennek. Az egyeztetésen elhangzott, hogy a tűzoltók, a búvárok, a hajózók, a váltásos és az ügyeleti munkarendben dolgozók részére - ott, ahol nincs lehetőség természetbeni étkeztetésre - a természetbeni étkezési járandóságot továbbra is utalványban biztosítják.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.