2024. 03. 02. szombat
Lujza
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti vezetők a központi irodában

Hosz  |  2011. 12. 08., 19:05

Szakszervezetünkkel kapcsolatban lévő érdekképviseletek vezetőit fogadtuk a központi irodában. A december 8-i eseményen a megjelent konföderációvezetők, a fegyveres és rendvédelmi szférához tartozó szakszervezeti elnökök, alelnökök, a HÉF munkavállalói oldalának tagjai, valamint a Hosz-szal partneri kapcsolatban lévő szolgáltatók, illetve pénzintézetek vezetői előtt mutatkoztak be régi-új vezető tisztségviselőink, Czövek János elnök, Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök. Az eseményen a Hosz elnökségi tagjai is részt vettek...

Pohárköszöntőjében Czövek János tájékoztatta a vendégeket a novemberben megrendezett Hosz kongresszuson történtekről, valamint a következő időszak legfontosabb tennivalóiról. A Hosz elnöke hangsúlyozta, hogy hivatásos katonaként - a két alelnökkel együtt - mindhárman mindent megtesznek a jövőben is a képviseltek, vagyis a hivatásos, a szerződéses és a nyugállományú katonák érdekében.

Ezt követően Powel Pál, a RÉF oldalelnöke gratulált a Hosz vezetőinek, majd elmondta: az összefogás és a kitartás ebben a rendkívüli helyzetben még fontosabb lesz.

Varga László, a SZEF elnöke miután gratulált a régi-új vezetőknek, arra hívta fel a figyelmet, hogy, a kor egyre súlyosabb kihívásaira – a személyes korlátokon felülemelkedve – együttes válaszokat kell megfogalmazni. A SZEF elnöke azt is kiemelte, hogy, aki manapság szakszervezeti vezetői tisztséget vállal, az nagy áldozatra kész, bátor személyiség.

Az esti órákig tartó kötetlen, baráti beszélgetésen számos hasznos eszmecserét folytattak le vezető tisztségviselőink. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.