2023. 05. 31. szerda
Angéla
: 371 Ft   : 348 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti vezetők a központi irodában

Hosz  |  2011. 12. 08., 19:05

Szakszervezetünkkel kapcsolatban lévő érdekképviseletek vezetőit fogadtuk a központi irodában. A december 8-i eseményen a megjelent konföderációvezetők, a fegyveres és rendvédelmi szférához tartozó szakszervezeti elnökök, alelnökök, a HÉF munkavállalói oldalának tagjai, valamint a Hosz-szal partneri kapcsolatban lévő szolgáltatók, illetve pénzintézetek vezetői előtt mutatkoztak be régi-új vezető tisztségviselőink, Czövek János elnök, Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök. Az eseményen a Hosz elnökségi tagjai is részt vettek...

Pohárköszöntőjében Czövek János tájékoztatta a vendégeket a novemberben megrendezett Hosz kongresszuson történtekről, valamint a következő időszak legfontosabb tennivalóiról. A Hosz elnöke hangsúlyozta, hogy hivatásos katonaként - a két alelnökkel együtt - mindhárman mindent megtesznek a jövőben is a képviseltek, vagyis a hivatásos, a szerződéses és a nyugállományú katonák érdekében.

Ezt követően Powel Pál, a RÉF oldalelnöke gratulált a Hosz vezetőinek, majd elmondta: az összefogás és a kitartás ebben a rendkívüli helyzetben még fontosabb lesz.

Varga László, a SZEF elnöke miután gratulált a régi-új vezetőknek, arra hívta fel a figyelmet, hogy, a kor egyre súlyosabb kihívásaira – a személyes korlátokon felülemelkedve – együttes válaszokat kell megfogalmazni. A SZEF elnöke azt is kiemelte, hogy, aki manapság szakszervezeti vezetői tisztséget vállal, az nagy áldozatra kész, bátor személyiség.

Az esti órákig tartó kötetlen, baráti beszélgetésen számos hasznos eszmecserét folytattak le vezető tisztségviselőink. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

„Katonáink ismét hősiesen teljesítették kötelességüket” – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter május 30-án, Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.