2024. 06. 21. péntek
Alajos, Leila
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti vezetők a központi irodában

Hosz  |  2011. 12. 08., 19:05

Szakszervezetünkkel kapcsolatban lévő érdekképviseletek vezetőit fogadtuk a központi irodában. A december 8-i eseményen a megjelent konföderációvezetők, a fegyveres és rendvédelmi szférához tartozó szakszervezeti elnökök, alelnökök, a HÉF munkavállalói oldalának tagjai, valamint a Hosz-szal partneri kapcsolatban lévő szolgáltatók, illetve pénzintézetek vezetői előtt mutatkoztak be régi-új vezető tisztségviselőink, Czövek János elnök, Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök. Az eseményen a Hosz elnökségi tagjai is részt vettek...

Pohárköszöntőjében Czövek János tájékoztatta a vendégeket a novemberben megrendezett Hosz kongresszuson történtekről, valamint a következő időszak legfontosabb tennivalóiról. A Hosz elnöke hangsúlyozta, hogy hivatásos katonaként - a két alelnökkel együtt - mindhárman mindent megtesznek a jövőben is a képviseltek, vagyis a hivatásos, a szerződéses és a nyugállományú katonák érdekében.

Ezt követően Powel Pál, a RÉF oldalelnöke gratulált a Hosz vezetőinek, majd elmondta: az összefogás és a kitartás ebben a rendkívüli helyzetben még fontosabb lesz.

Varga László, a SZEF elnöke miután gratulált a régi-új vezetőknek, arra hívta fel a figyelmet, hogy, a kor egyre súlyosabb kihívásaira – a személyes korlátokon felülemelkedve – együttes válaszokat kell megfogalmazni. A SZEF elnöke azt is kiemelte, hogy, aki manapság szakszervezeti vezetői tisztséget vállal, az nagy áldozatra kész, bátor személyiség.

Az esti órákig tartó kötetlen, baráti beszélgetésen számos hasznos eszmecserét folytattak le vezető tisztségviselőink. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.