2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megkezdődött az FRDÉSZ elnöki átadás-átvétel

Hosz  |  2011. 12. 12., 17:37

Ismeretes, hogy Kónya Péter december 1-jei hatállyal lemondott FRDÉSZ elnöki tisztéről. A lemondás utáni tennivalókról, gazdasági, szervezeti kérdésekről tárgyalt az FERDÉSZ elnöksége. A december 12-i eseményen arról döntöttek, hogy 2012. január 10-ig tart az átadás-átvétel Kónya Péter leköszönő és a tisztújításig helyettesítéssel megbízott Czövek János Hosz elnök között.  Az átadás-átvétel kiterjed a teljes feladat és gazdálkodás átadás-átvételére, a január 10-i küldöttgyűlés megszervezésére, valamint az FRDÉSZ-t aláírt szerződések és jogszabályok (közterhek) alapján terhelő kifizetések teljesítésére. A teendőkre történő megbízást hét tagszervezet vezetője aláírásával jegyezte ellen. Szakszervezetünket Czövek János elnök, Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök képviselték...

Az elnökség arról is döntött, hogy tagszervezetenként egy-egy tisztségviselő, dr. Ese Ferenc jogász (HTFSZ) vezetésével kezdje meg azt a munkát, amelynek eredményeként 2012. január 2-ig letesznek az asztalra egy konkrét javaslatot az FRDÉSZ új Alapszabályára vonatkozóan. Az előzetes elképzelések szerint az új Alapszabály lehetőséget teremt majd más rendvédelmi szakszervezeteknek is a jelenleg 22 ezer fős szövetséghez történő csatlakozásra.

A rendkívüli küldöttgyülésig helyettesítéssel megbízott Czövek János Hosz elnök 2012. január 10-re hívja majd össze a tisztújító Küldöttgyülést, melyet az FRDÉSZ székházban tartunk meg. 

Az FRDÉSz 20 éves jubileumi rendezvényét a 2012. január 10-i rendkívüli Küldöttgyülést követően tartja meg a szakszervezeti szövetség. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.