2024. 07. 18. csütörtök
Frigyes
: 391 Ft   : 357 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Karácsonyi ajándék Rékának és Dórának

Hosz  |  2011. 12. 15., 09:53

Korábban a tatai lövészdandárnál szolgáló, Afganisztánban hősi halált szenvedett Kolozsvári György posztumusz hadnagy özvegye, Zsuzsanna és két kislányuk, Réka és Dóra részére adott át 70 ezer forintnyi támogatást a Honvédszakszervezet elnöke. A december 14-i eseményen Czövek János elnök elmondta: az adventi hangulathoz, az egyedül maradt család karácsonyi ünnepéhez szeretne hozzájárulni a szakszervezet közössége, a tatai alapszervezet és a tatai nyugállományú csoport...  

A tatai Helyőrségi Klubban lebonyolított bensőséges hangulatú beszélgetésen Czövek János hozzátette: Ebben a gazdasági válsághelyzetben sok embernek, egyre több problémája van. Ilyen adventi időszakban azonban ezen túlemelkedünk és azoknak, akik már nem lehetnek közöttünk, segítünk. Az összefogás erőt ad, gond és probléma esetén a Magyar Honvédség és a Honvédszakszervezet is összefog dolgozói, illetve tagsága érdekében.

Ezt követően a Hosz elnöke átnyújtotta a - szentendrei jubileumi családi napon összegyüjtött, valamint a tatai aktív és nyugállományú katonák által felajánlott - 2x35 ezer forintos összegü támogatást Rékának és Dórának.

Horváth Józsefné Ica, a tatai alapszervezet vezetője is felajánlotta segítségét. Amíg én vagyok a helyi alapszervezet vezetője, addig bármikor szólsz, segítünk. Hosszú távra tervezzük a gondoskodást - mondta Zsuzsának, Kolozsvári György özvegyének.

Mátyási Ferenc, a tatai nyugállományú csoport nevében ajánlott fel támogatást. A csoportban mindannyian úgy gondoltuk, hogy támogatjuk a családot, a kislányokat. Ránk, idősebb kollégákra is mindig számíthattok - mondta a tatai nyugállományú csoport vezetője.

Köszönjük szépen a segítséget, érezzük a felénk áradó szeretetet, és azt, hogy ennyien gondolnak ránk. PRT-11-es vezetőitől kaptunk adományt, köszöntőlapot, Afganisztánból. Sírva olvastam fel a lányoknak. Ők még nem fogták fel, hogy az édesapjuknak mennyi katona ismerőse volt - mondta válaszában az özvegy.

Lippai Csaba, országos érdekvédelmi szakértő pedig azt emelte ki a beszélgetésen, hogy több rászoruló családot is segít a Hosz, majd hozzátette: ilyen kisebb közösségek, mint a tatai is sokkal jobban össze tudnak fogni.

A tatai nyugállományú csoport édességgel is kedveskedett a két kislánynak. Kolozsvári Dóra és Réka a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmából december 16-án, Budapesten részt vesznek az Árvák Karácsonya ünnepségen is. Boldog Karácsonyt Nekik!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Elegánsak, kiemelkedően figyelmesek, munkájukat pedig mindig a legmagasabb szinten végzik. Az Emirates légiutas-kísérőiről sok mindent lehet tudni, de arról, hogy pontosan mit is tanulnak a dubaji központban, eddig csak keveset lehetett hallani.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.