2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sport: előkelő második hely a meghívásos focitornán

Hosz  |  2011. 12. 18., 11:26

Kéthavonta meghívásos kispályás focitornán találkozik hat-nyolc focicsapat, köztük szakszervezetünk kispályás labdarúgó csapata. A december 16-i eseményen hat csapat mérte össze erejét. A Vasas Fáy utcai fedett műfüves csarnokában 2 csoportban küzdöttek a meghívott résztvevők: a tábornokok, a HM, az MH Támogató Dandár, a ZMNE, az MH ÖHP és a Hosz csapatai. A 2X10 perces meccsek rendszeres sportolási lehetőséget biztosítanak az állomány számára – mondta el a helyszínen honlapunk szerkesztőjének a szervező Hososz elnöke. Farkas László azt is hozzátette, hogy a Honvédszakszervezetnek köszönhetően minden részvevő csapat díjat, illetve tárgyjutalmat kapott...

A csoportmérkőzések során, az 1. fordulóban a ZMNE volt az ellenfél. Az egyetem ellen magabiztos játékkal 3-0 arányban diadalmaskodtunk, majd a székesfehérvári résztvevő, az MH ÖHP ellen már a gól nélküli 0-0 is elég volt ahhoz, hogy csoportgyőztesként bejussunk a torna fináléjába.

A döntőben a 7. percig jól tartottuk magunkat, ám ekkor a torna legjobb mezőnyjátékosa óriási gólt lőtt kapunk felső sarkába.

A második félidőben további két elkerülhető gólt kaptunk, így a döntőben: MH Támogató Dandár – Hosz (1-0) 3-0.

A végeredmény:

1.       MH Támogató Dandár 2. Hosz

3. A tábornokok csapata  4. MH ÖHP

5. A HM csapata 6. ZMNE.

A második csapatnak járó serleget Sándor Roland csapatkapitány vette át, az ezüstérmet nyert Hosz csapat tagjai Csarankó Tamás, Domonkos László, Hornyák Endre, Kenyér Jenő, Kovács Gábor, Lippai Csaba, Sándor Roland, Said Rasid és Szaulik György voltak.

A legsportszerübb csapat a ZMNE együttese volt, számukra Domján László vezérőrnagy különdíjat adott át. Az MH ÖHP parancsnoka a díjátadás után meghívta a résztvevő csapatokat Székesfehérvárra, ahol 2012 februárjában remélhetőleg hasonlóan színvonalas sportprogram részesei lehetünk. Szép volt fiúk! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.