2018. 02. 19. hétfő
Zsuzsanna
: 311 Ft   : 251 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sport: előkelő második hely a meghívásos focitornán

Hosz  |  2011. 12. 18., 11:26

Kéthavonta meghívásos kispályás focitornán találkozik hat-nyolc focicsapat, köztük szakszervezetünk kispályás labdarúgó csapata. A december 16-i eseményen hat csapat mérte össze erejét. A Vasas Fáy utcai fedett műfüves csarnokában 2 csoportban küzdöttek a meghívott résztvevők: a tábornokok, a HM, az MH Támogató Dandár, a ZMNE, az MH ÖHP és a Hosz csapatai. A 2X10 perces meccsek rendszeres sportolási lehetőséget biztosítanak az állomány számára – mondta el a helyszínen honlapunk szerkesztőjének a szervező Hososz elnöke. Farkas László azt is hozzátette, hogy a Honvédszakszervezetnek köszönhetően minden részvevő csapat díjat, illetve tárgyjutalmat kapott...

A csoportmérkőzések során, az 1. fordulóban a ZMNE volt az ellenfél. Az egyetem ellen magabiztos játékkal 3-0 arányban diadalmaskodtunk, majd a székesfehérvári résztvevő, az MH ÖHP ellen már a gól nélküli 0-0 is elég volt ahhoz, hogy csoportgyőztesként bejussunk a torna fináléjába.

A döntőben a 7. percig jól tartottuk magunkat, ám ekkor a torna legjobb mezőnyjátékosa óriási gólt lőtt kapunk felső sarkába.

A második félidőben további két elkerülhető gólt kaptunk, így a döntőben: MH Támogató Dandár – Hosz (1-0) 3-0.

A végeredmény:

1.       MH Támogató Dandár 2. Hosz

3. A tábornokok csapata  4. MH ÖHP

5. A HM csapata 6. ZMNE.

A második csapatnak járó serleget Sándor Roland csapatkapitány vette át, az ezüstérmet nyert Hosz csapat tagjai Csarankó Tamás, Domonkos László, Hornyák Endre, Kenyér Jenő, Kovács Gábor, Lippai Csaba, Sándor Roland, Said Rasid és Szaulik György voltak.

A legsportszerübb csapat a ZMNE együttese volt, számukra Domján László vezérőrnagy különdíjat adott át. Az MH ÖHP parancsnoka a díjátadás után meghívta a résztvevő csapatokat Székesfehérvárra, ahol 2012 februárjában remélhetőleg hasonlóan színvonalas sportprogram részesei lehetünk. Szép volt fiúk! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 02. 05., 14:10
Az egészségügyi szakdolgozók idén novemberben esedékes 8 százalékos béremelését előrehozták január 1-re - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán, budapesti sajtótájékoztatón, miután újabb sztrájktárgyalási forduló zajlott a kormány és a reprezentatív szakszervezetek között.
2018. 01. 18., 14:58
Minden évben az adóbevallások leadásával együtt nyilatkozhatunk adónk 1+1%-ának felajánlásáról. Kérjük Tagjainkat és Szimpatizánsainkat, hogy az idén is támogassák adójuk 1%-val a Honvédszakszervezet által alapított Katonákért Közhasznú Alapítványt.
2018. 02. 05., 13:47
társadalombiztosítás területén, akár az egészségbiztosításban, akár a nyugellátásoknál, akár a megváltozott munkaképességű személyek ellátásainál az ellátások összege több ellátásfajtánál egy általános mérőszámhoz igazodik, nem a jogosult egyéni jövedelméhez. Ilyen általános mérőszám a minimálbér, illetve az öregségi nyugdíj legkisebb összege. Ezen túlmenően bizonyos ellátások ún. fix összegűek, azaz szintén nem az egyéni keresetektől, jövedelemtől függenek, hanem mindenki számára azonosan határozzák meg.
2018-02-05 11:54:52
Egy történelmi pillanat részesei lehetünk, és ez örömmel tölt el minden magyar embert, a Magyar Honvédség katonáit pedig különösen, hiszen a légiszállítási képesség fontos, különösen a mai modern világban - mondta dr. Simicskó István február 2-án, pénteken, Kecskeméten. A honvédelmi miniszter az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison tartott sajtótájékoztatón hivatalosan is bemutatta a Magyar Honvédség két új csapatszállító repülőgépét.
2018-02-01 15:44:54
Egy hadsereg igazi ereje mindig hitében és szellemiségében rejlik, a százhetven éves Magyar Honvédségnek pedig mindig is a rendíthetetlen bátorság és hazaszeretet adta a karakterét – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter január 30-án Budapesten, a kétszáz esztendeje született Görgei Artúr tiszteletére rendezett megemlékezésen, ahol a Honvédszakszervezet részéről Czövek János elnök vett részt...
2018-01-31 11:34:38
Szolnokon a MH. 34 Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj és a MH. 88. Könnyű Vegyes Zászlóalj összeolvadásából megalakuló MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Ezred 2017. szeptember 01-jén Szolnok város napján a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében dandárrá alakult…
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

A mai napon, 2018. február 16-án, pénteken, helyi idő szerint 11 óra körül lezuhant a Török Légierő egyik SF-260D típusú kiképző repülőgépe. A repülőgép kétfős személyzete életét vesztette a katasztrófában.

  Háború Művészete magazin

A szingapúri vállalat hamarosan átadja az Amerikai Hadseregnek azt a prototípus harcjárművet, melyet a Mobil Védett Tűzerő (Mobile Protected Firepower) programban szeretne eladni – nagy tételben persze.