2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kongresszus utáni közgyűlés Békés megyében

Hosz  |  2011. 12. 28., 17:19

A Hosz Nyugállományú Tagozatának Békés megyei szervezete december 17-én tartotta Kongresszus utáni közgyűlését. A megjelent meghívottakat, a szervezet valamennyi tagját, vendégeink köszöntése után, egyperces néma felállással adóztunk mindazok tiszteletére, akik már nem lehettek közöttünk. Ez követően az alapszervezet vezetője beszámolt a végzett tevékenységről (hiányosságokról), valamint ismertette az érdekvédelem területén elért eredményeket. A Közgyűlésen részt vett a megyei Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda vezetője is…

A beszámoló után hozzászólások, kérdések következtek, melyekre a válaszadás azonnal megtörtént.

Ezt  követően a jelölő bizottság elnöke, Wertheim Albert nyá. ezredes terjesztette elő a tagság részére az új tisztségviselők neveit, amelyet a tagság egyhangúlag elfogadott. A választás során az elnökség egy fővel, a megyei civil szervezetek összekötő személyével bővült (NYOK, NYOSZ, PDOSZ, EDSZ, MATSZ).

A régi-új elnök, e sorok írója az elnökség nevében megköszönte az ismételt bizalmat, majd jó étvágyat kívánva a tagság elfogyasztotta a közös ebédet. Az ebéd után jó hangulatú baráti beszélgetés alakult ki.

                                                                                  Szabó István nyá. alezredes 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.