2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 393 Ft   : 370 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kongresszus utáni közgyűlés Békés megyében

Hosz  |  2011. 12. 28., 17:19

A Hosz Nyugállományú Tagozatának Békés megyei szervezete december 17-én tartotta Kongresszus utáni közgyűlését. A megjelent meghívottakat, a szervezet valamennyi tagját, vendégeink köszöntése után, egyperces néma felállással adóztunk mindazok tiszteletére, akik már nem lehettek közöttünk. Ez követően az alapszervezet vezetője beszámolt a végzett tevékenységről (hiányosságokról), valamint ismertette az érdekvédelem területén elért eredményeket. A Közgyűlésen részt vett a megyei Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda vezetője is…

A beszámoló után hozzászólások, kérdések következtek, melyekre a válaszadás azonnal megtörtént.

Ezt  követően a jelölő bizottság elnöke, Wertheim Albert nyá. ezredes terjesztette elő a tagság részére az új tisztségviselők neveit, amelyet a tagság egyhangúlag elfogadott. A választás során az elnökség egy fővel, a megyei civil szervezetek összekötő személyével bővült (NYOK, NYOSZ, PDOSZ, EDSZ, MATSZ).

A régi-új elnök, e sorok írója az elnökség nevében megköszönte az ismételt bizalmat, majd jó étvágyat kívánva a tagság elfogyasztotta a közös ebédet. Az ebéd után jó hangulatú baráti beszélgetés alakult ki.

                                                                                  Szabó István nyá. alezredes 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról már közösségi oldalunkon is beszámoltunk, 2024. április 8-18. között rendezik meg a Görög Légierő Andravida légibázisán az INIOCHOS 2024 nemzetközi hadgyakorlatot. Olvasóinknak most az első spotter napról mutatunk fotókat!

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.