2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

ÉLETÚT - Önéletírói pályázat időseknek, nyugdíjasoknak

Hosz  |  2012. 01. 20., 09:42

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézettel közösen \"ÉLETÚT\" - Önéletírói pályázat időseknek, nyugdíjasoknak címmel pályázatot hirdet 60 év feletti természetes személyek számára. A pályázat során a pályázóktól önéletírásokat, visszaemlékezéseket várnak az alábbi témakörök valamelyikében: személyes múlt, az életút egy-egy eseményének, valamely emlékezetes pillanatának, esetleg egy történelmi pillanatnak a megírása. A pályázó egy témakörben adhat be pályázatot levélben vagy elektronikus úton (e-mailben). A beérkezett pályaműveket szakmai bírálóbizottság bírálja el, a legjobb pályázatot beküldők pénzjutalomban illetve ajándékcsomagban részesülnek. A pályázatok beadásának határideje 2012. február 15...

Kérjük, hogy erről a pályázati lehetőségről értesítse környezetének időskorú polgárait, és segítse munkánkat a mellékelt pályázati felhívás megjelenítésével, minél szélesebb körben való terjesztésével.

További tudnivalók olvashatóak az itt letölthető Pályázati Kiírásban.

A pályázathoz kitöltendő Adatlap letölthető innen.

Nemzeti Erőforrás Minisztérium

Szociális, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság

1054 Budapest, Akadémia utca 3.

+36 1 795 2574

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium sajtós munkatársai az általuk küldött válaszokban a szervezet (minisztérium, államtitkárság) álláspontját közvetítik.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.