2024. 05. 21. kedd
Konstantin
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Munkástanácsok kész az együttműködésre

Hosz  |  2012. 01. 23., 14:12

Palkovics Imre elnök és Nagy Imre alelnök fogadta a Munkástanácsok Országos Szövetsége központjába látogató Honvédszakszervezet képviselőit: Czövek János elnököt és Lippai Csaba érdekképviseleti szakértőt. A január közepén megrendezett találkozón a résztvevők kölcsönösen tájékoztatták egymást szervezeteik működéséről és céljairól. Értékelték az elmúlt év (2011) szakszervezeti eseményeit és mérlegelték az érdekképviseleti munka további lehetőségeit…

Együttes véleményként fogalmazták meg, hogy a rendelkezésre álló lehetőségeket figyelembe véve növelni kell az érdekképviseleti munka minőségét, hatékonyságát és az ehhez szükséges szervezettséget.A Honvédszakszervezet képviselői elmondták, hogy testületi megbízásuk van arra, hogy találkozzanak az NGTT-ben részt vevő valamennyi szakszervezeti konföderáció képviselőivel és tapasztalataikat, valamint a kapott információikat az illetékes testület elé vigyék, és ezzel segítsék elő a konföderációs csatlakozás döntését.A Munkástanácsok képviselői kifejezték, hogy szervezetük nyitott a HOSZ fogadására és készek addig is az együttmüködésre.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.