2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Munkástanácsok kész az együttműködésre

Hosz  |  2012. 01. 23., 14:12

Palkovics Imre elnök és Nagy Imre alelnök fogadta a Munkástanácsok Országos Szövetsége központjába látogató Honvédszakszervezet képviselőit: Czövek János elnököt és Lippai Csaba érdekképviseleti szakértőt. A január közepén megrendezett találkozón a résztvevők kölcsönösen tájékoztatták egymást szervezeteik működéséről és céljairól. Értékelték az elmúlt év (2011) szakszervezeti eseményeit és mérlegelték az érdekképviseleti munka további lehetőségeit…

Együttes véleményként fogalmazták meg, hogy a rendelkezésre álló lehetőségeket figyelembe véve növelni kell az érdekképviseleti munka minőségét, hatékonyságát és az ehhez szükséges szervezettséget.A Honvédszakszervezet képviselői elmondták, hogy testületi megbízásuk van arra, hogy találkozzanak az NGTT-ben részt vevő valamennyi szakszervezeti konföderáció képviselőivel és tapasztalataikat, valamint a kapott információikat az illetékes testület elé vigyék, és ezzel segítsék elő a konföderációs csatlakozás döntését.A Munkástanácsok képviselői kifejezték, hogy szervezetük nyitott a HOSZ fogadására és készek addig is az együttmüködésre.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.