2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megkezdődtek a bértárgyalások

Hosz  |  2012. 01. 26., 16:05

Január 26-án megkezdődtek a Honvédelmi Minisztérium és a tárca égisze alá tartozó reprezentatív szakszervezetek közötti idei bértárgyalások. A munkáltató tárgyaló delegációját Fodor Péter ezredes, a HM KPH főigazgatója vezette, szakszervezetünket Czövek János elnök, Bazsik István és Szendrei Zoltán alelnökök képviselték. A Honvédszakszervezet előzetesen kiemelte, hogy az Erzsébet utalvány 5000 Ft-os (kedvezményesen adózó) mértékét kevésnek tarja és ennek jelentős mértékű kiegészítésére tett javaslatot, valamint a nyugdíjpénztári tagdíjjal és a munkáltatói kiegészítéssel kapcsolatban is tájékoztatta álláspontjáról a munkáltatói oldal képviselőjét...

A munkavállalói oldal -  a fentiek mellett - együttesen egy év eleji egyszeri nagyobb összegü kifizetésre is javaslatot tett.

Miután a munkavállalói oldal ismertette az elsődleges elképzeléseket, és erre a HM képviselői röviden reagáltak, abban állapodtak meg, hogy legkésőbb február 2-án, az igények pénzügyi hátterének felmérése után folytatják az egyeztetéseket.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Spanyolország hamarosan további Eurofighter Typhoon vadászbombázókat vásárolhat. Ez a terv a közelmúltban, az olaszországi Milánóban tartott találkozón merült fel az Eurofighter programban részt vevő 4 nemzet képviselői között.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.