2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Mikor folytatódnak a bértárgyalások?

Hosz  |  2012. 02. 13., 14:38

A 2012. évi keresettárgyalások alkalmából január 26-án találkoztak először a munkavállalói és a munkáltatói oldal képviselői. Akkor a HM tárgyalódelegációját vezető Fodor Péter ezredes, a HM KPH főigazgatója meghallgatta a szakszervezetek javaslatait, majd arról állapodtak meg, hogy február elején folytatják az egyeztetéseket. Ennek ellenére tizenkilenc napja személyes megbeszélés nem történt a felek között, ám informális egyeztetéseken véleményt cseréltünk az ügyben - mondta honlapunknak Bazsik István Hosz alelnök. Fodor Péter ezredes a hét második felére ígért tájékoztatást.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.