2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Palotaőrök, koronaőrök és díszelgők csatlakoztak szakszervezetünkhöz

Hosz  |  2012. 03. 13., 14:25

A MH Támogató Dandárnál folyik az újonnan szerződéses jogviszonyt létesített leendő palotaőrök, koronaőrök és díszelgők tizennégyhetes alapkiképzése. A felkészítési program egyik délutánján, március 12-én nyílt lehetősége Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező munkatársnak, és Lippai Csaba érdekvédelmi szakértőnek arra, hogy előadás keretében tájékoztassák a kiképzésen résztvevőket a Hosz tevékenységéről, működéséről, valamint a tagsági viszonyhoz kapcsolódó szolgáltatási rendszerről. Az eseményen résztvevő 60 fő szerződéses katonából 46 fő csatlakozott a Hosz tagságához, az alapkiképzést követően pedig erősíteni fogják az MH Támogató Dandárnál működő alapszervezet különböző csoportjait.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.