2023. 12. 10.
Judit
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Palotaőrök, koronaőrök és díszelgők csatlakoztak szakszervezetünkhöz

Hosz  |  2012. 03. 13., 14:25

A MH Támogató Dandárnál folyik az újonnan szerződéses jogviszonyt létesített leendő palotaőrök, koronaőrök és díszelgők tizennégyhetes alapkiképzése. A felkészítési program egyik délutánján, március 12-én nyílt lehetősége Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező munkatársnak, és Lippai Csaba érdekvédelmi szakértőnek arra, hogy előadás keretében tájékoztassák a kiképzésen résztvevőket a Hosz tevékenységéről, működéséről, valamint a tagsági viszonyhoz kapcsolódó szolgáltatási rendszerről. Az eseményen résztvevő 60 fő szerződéses katonából 46 fő csatlakozott a Hosz tagságához, az alapkiképzést követően pedig erősíteni fogják az MH Támogató Dandárnál működő alapszervezet különböző csoportjait.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.