2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti tájékoztató az őrmesteri és zászlósi tanfolyam hallgatóinak

Hosz  |  2012. 04. 06., 09:48

Az MH Altiszti Akadémia kiképzési tervében rögzítetteknek megfelelően az őrmesteri és zászlósi rendfokozatokat, illetve az ilyen szintű beosztásokra pályázókat tanfolyami rendszerben készítik fel. A felkészítés részeként szervezetszerű formában, érdekvédelmi tájékoztató is megtartásra került a tanfolyamok hallgatói számára, melyet Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező tartott a mintegy 50 fős hallgatóság számára Szentendrén, április 3-án...

Szentendrén megtudtuk, hogy az egyes alegységek mindennapjaiban nagyon fontos szerepet betöltő, leendő zászlósok és őrmesterek közül csak 9 fő nem tagja a Honvédszakszervezetnek.

 

 

 

 

 

Az érdekvédelem rendszeréről, a szervezeti müködésről, valamint a tagsági jogviszonyhoz kapcsolódó szolgáltatásokról és kedvezményekről elhangzottak azonban tartalmaztak sok új információt a több éve Hosz-tagsággal rendelkezőknek is.

A felmerült kérdésekre sikerült a helyszínen választ adni, még az éves érvényesítő matrica helyszíni pótlására is lehetőség kínálkozott.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.