2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti tájékoztató az őrmesteri és zászlósi tanfolyam hallgatóinak

Hosz  |  2012. 04. 06., 09:48

Az MH Altiszti Akadémia kiképzési tervében rögzítetteknek megfelelően az őrmesteri és zászlósi rendfokozatokat, illetve az ilyen szintű beosztásokra pályázókat tanfolyami rendszerben készítik fel. A felkészítés részeként szervezetszerű formában, érdekvédelmi tájékoztató is megtartásra került a tanfolyamok hallgatói számára, melyet Dr. Hajós Dezső szolgáltatás- és tagszervező tartott a mintegy 50 fős hallgatóság számára Szentendrén, április 3-án...

Szentendrén megtudtuk, hogy az egyes alegységek mindennapjaiban nagyon fontos szerepet betöltő, leendő zászlósok és őrmesterek közül csak 9 fő nem tagja a Honvédszakszervezetnek.

 

 

 

 

 

Az érdekvédelem rendszeréről, a szervezeti müködésről, valamint a tagsági jogviszonyhoz kapcsolódó szolgáltatásokról és kedvezményekről elhangzottak azonban tartalmaztak sok új információt a több éve Hosz-tagsággal rendelkezőknek is.

A felmerült kérdésekre sikerült a helyszínen választ adni, még az éves érvényesítő matrica helyszíni pótlására is lehetőség kínálkozott.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.