2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fókuszban az Alapszabály

Hosz  |  2012. 04. 16., 12:26

Még a legutőbbi elnökségi ülésen döntés született az új összetételű Alapszabály-szerkesztő bizottság tagjairól és munkájának megkezdéséről. Az április 13-i, első bizottsági ülés végén az alábbi közleményt adták ki... 

Április 13-án a Honvédszakszervezet Elnökségének döntése alapján megalakult az Alapszabály Szerkesztő Bizottság a következő delegált személyekkel: Jakubik András-nyugállományú tagozat; Bácskai István - légierő képviselet; Bálint Ákos -szárazföldi képviselet; Szijártó Zsolt - logisztikai képviselet; Horváth Béla - közigazgatási képviselet; Katócs Zsolt -ellenőrző bizottság, Bazsik István - az alapszabály szerkesztő bizottság vezető, Szőcs Ferenc jogtanácsos.

A bizottság első ülésén a megjelentek megállapodtak a müködés rendjéről, további munkájukat pedig a kongresszus által elfogadott alapszabály szövegéből kiindulva végzik. A bizottság irányelveket fogadott el a módosításokkal kapcsolatban. Az bizottság részére a tagok véleményeiket, javaslataikat delegált bizottsági tagjaik útján juttathatják el, vagy az iroda@hsz.hu email címre közvetlenül küldhetik meg. A bizottság következő ülése várhatóan április végén lesz.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.