2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fókuszban az Alapszabály

Hosz  |  2012. 04. 16., 12:26

Még a legutőbbi elnökségi ülésen döntés született az új összetételű Alapszabály-szerkesztő bizottság tagjairól és munkájának megkezdéséről. Az április 13-i, első bizottsági ülés végén az alábbi közleményt adták ki... 

Április 13-án a Honvédszakszervezet Elnökségének döntése alapján megalakult az Alapszabály Szerkesztő Bizottság a következő delegált személyekkel: Jakubik András-nyugállományú tagozat; Bácskai István - légierő képviselet; Bálint Ákos -szárazföldi képviselet; Szijártó Zsolt - logisztikai képviselet; Horváth Béla - közigazgatási képviselet; Katócs Zsolt -ellenőrző bizottság, Bazsik István - az alapszabály szerkesztő bizottság vezető, Szőcs Ferenc jogtanácsos.

A bizottság első ülésén a megjelentek megállapodtak a müködés rendjéről, további munkájukat pedig a kongresszus által elfogadott alapszabály szövegéből kiindulva végzik. A bizottság irányelveket fogadott el a módosításokkal kapcsolatban. Az bizottság részére a tagok véleményeiket, javaslataikat delegált bizottsági tagjaik útján juttathatják el, vagy az iroda@hsz.hu email címre közvetlenül küldhetik meg. A bizottság következő ülése várhatóan április végén lesz.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.