2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elindult a kampány: Tagszervezés Kaposvárott

Hosz  |  2012. 04. 13., 13:50

Kaposvár volt az első állomása szakszervezetünk tagszervezési kampányának. Az április 13-i eseményen, a Hosz elnöksége által jóváhagyott tervnek megfelelően érdekképviseleti tájékoztatót tartottunk szakértők bevonásával az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred éttermében...

A közel 400 fős hallgatóságot először Szendrei Zoltán alelnök tájékoztatta az aláírás előtt álló bérmegállapodás tartalmi elemeiről, valamint a kétoldalú megállapodás közeljövőben történő megszületéséről. Dr. Hajós Dezső tagszervezési és szolgálatatási munkatárs, nemcsak a szervezetépítés rendszerét ismertette az érdeklődőkkel, henem a Hosz tagsági viszonyhoz kapcsolódó kedvezményeket és szolgáltatásokat is teljes egészében áttekintette az előadása során.

Dr Szőcs Ferenc jogtanácsos pedig a jogsegélyszolgálat tevékenységét ismertette az előadásában, valamint áttekintette azokat a főbb peres ügyeket, melyek során sikerrel járt el a Hosz a tagjai képviseletében. Az Ezrednél müködő alapszervezet vezetője, Bálint Ákos hozzászólásában felhívta a tájékoztató résztvevőit a lehető legszélesebb körü részvételre a tavaszi és nyári rendezvényeken (családi nap, horgászverseny, kislődi kalandpark, aquapark). A hallgatóság részéről felmerült kérdések megválszolása után, több személyes konzoltációra is sor került. A rendezvény sikerét nemcsak az alelnök egyik válaszát kísérő nyíltszini taps bizonyítja, hanem az is, hogy több új taggal is bővült az alapszervezet létszáma.

A kampány április 17-én Jután, a radarszázadnál folytatódik.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.