2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elindult a kampány: Tagszervezés Kaposvárott

Hosz  |  2012. 04. 13., 13:50

Kaposvár volt az első állomása szakszervezetünk tagszervezési kampányának. Az április 13-i eseményen, a Hosz elnöksége által jóváhagyott tervnek megfelelően érdekképviseleti tájékoztatót tartottunk szakértők bevonásával az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred éttermében...

A közel 400 fős hallgatóságot először Szendrei Zoltán alelnök tájékoztatta az aláírás előtt álló bérmegállapodás tartalmi elemeiről, valamint a kétoldalú megállapodás közeljövőben történő megszületéséről. Dr. Hajós Dezső tagszervezési és szolgálatatási munkatárs, nemcsak a szervezetépítés rendszerét ismertette az érdeklődőkkel, henem a Hosz tagsági viszonyhoz kapcsolódó kedvezményeket és szolgáltatásokat is teljes egészében áttekintette az előadása során.

Dr Szőcs Ferenc jogtanácsos pedig a jogsegélyszolgálat tevékenységét ismertette az előadásában, valamint áttekintette azokat a főbb peres ügyeket, melyek során sikerrel járt el a Hosz a tagjai képviseletében. Az Ezrednél müködő alapszervezet vezetője, Bálint Ákos hozzászólásában felhívta a tájékoztató résztvevőit a lehető legszélesebb körü részvételre a tavaszi és nyári rendezvényeken (családi nap, horgászverseny, kislődi kalandpark, aquapark). A hallgatóság részéről felmerült kérdések megválszolása után, több személyes konzoltációra is sor került. A rendezvény sikerét nemcsak az alelnök egyik válaszát kísérő nyíltszini taps bizonyítja, hanem az is, hogy több új taggal is bővült az alapszervezet létszáma.

A kampány április 17-én Jután, a radarszázadnál folytatódik.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.