2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 368 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elindult a kampány: Tagszervezés Kaposvárott

Hosz  |  2012. 04. 13., 13:50

Kaposvár volt az első állomása szakszervezetünk tagszervezési kampányának. Az április 13-i eseményen, a Hosz elnöksége által jóváhagyott tervnek megfelelően érdekképviseleti tájékoztatót tartottunk szakértők bevonásával az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred éttermében...

A közel 400 fős hallgatóságot először Szendrei Zoltán alelnök tájékoztatta az aláírás előtt álló bérmegállapodás tartalmi elemeiről, valamint a kétoldalú megállapodás közeljövőben történő megszületéséről. Dr. Hajós Dezső tagszervezési és szolgálatatási munkatárs, nemcsak a szervezetépítés rendszerét ismertette az érdeklődőkkel, henem a Hosz tagsági viszonyhoz kapcsolódó kedvezményeket és szolgáltatásokat is teljes egészében áttekintette az előadása során.

Dr Szőcs Ferenc jogtanácsos pedig a jogsegélyszolgálat tevékenységét ismertette az előadásában, valamint áttekintette azokat a főbb peres ügyeket, melyek során sikerrel járt el a Hosz a tagjai képviseletében. Az Ezrednél müködő alapszervezet vezetője, Bálint Ákos hozzászólásában felhívta a tájékoztató résztvevőit a lehető legszélesebb körü részvételre a tavaszi és nyári rendezvényeken (családi nap, horgászverseny, kislődi kalandpark, aquapark). A hallgatóság részéről felmerült kérdések megválszolása után, több személyes konzoltációra is sor került. A rendezvény sikerét nemcsak az alelnök egyik válaszát kísérő nyíltszini taps bizonyítja, hanem az is, hogy több új taggal is bővült az alapszervezet létszáma.

A kampány április 17-én Jután, a radarszázadnál folytatódik.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.